jesenski odmor

Jelena Rozga je na putovanju: Javila se s atraktivne destinacije

10.10.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Sa svojom 'cozy', smirenom energijom jesen je mnogima omiljeno godišnje doba. Dani su manje intenzivni od ljeta, a popularne destinacije mogu pružiti i više od onoga što pružaju ljeti. Time se vodila i Jelena Rozga koja je trenutno na odmoru, no za opuštanje od brojnih glazbenih obaveza ovaj put nije odabrala svoju omiljenu - Grčku

Jelena Rozga zaljubljenica je u putovanja, a zahvaljujući toj strasti i poslovnim prilikama, često posjećuje atraktivna mjesta diljem svijeta.

Početak listopada provodi u Španjolskoj, točnije u Barceloni. Pozirala je ispred jedne od prepoznatljivih građevina, a vidi se da joj odmor godi. Pjevačica je više puta isticala kako se u slobodno se vrijeme najbolje opušta družeći se s bliskim ljudima, uživajući u prirodi, glazbi, plesu, filmovima, ali i na putovanjima.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Uvijek izgleda stajliš

Dobro raspoložena pjevačica je ovog puta pokazala svoj ležerni outfit. Poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama na domaćoj sceni. Na pozornici je spremna na svakojake modne eksperimente i pritom voli biti nepredvidljiva, a kada je riječ o privatnom odijevanju, tada njeguje ležeran stil. Prava je modna maherica, osobito kad je riječ o slaganju dnevnih stajlinga.

otvorila bučijadu

Jelenu Rozgu u ovakvom izadnju ne viđamo često

Pogledaj galeriju

Njezina modna kombinacija kao stvorena za turističke obilaske bila je košulja s crvenim prugicama i traperice s detaljem proreza na bedrima. Preko ramena je nosila torbicu modne kuće Gucci.