vruće poze

Jelena Rozga oprašta se od ljeta zavodljivim prizorima, a na to su reagirale i neke poznate Hrvatice

06.09.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Zadnjih ljetnih tjedana Ljetne društvenim mrežama su vrvile fotografije poznatih dama s plaže, a splitska pjevačica počastila je svoje fanove na kraju 'sezone'

Jeena Rozga za razliku od svojih brojnih kolegica gotovo nikad ne objavljuje izazovne fotografije na društvenim mrežama. Uglavnom joj prizori odišu plahošću i nježnošću pa je najnovijima mnoge iznenadila. Pratiteljima se javila prizorima nastalima na plaži koje je snimila ranije.

Na prvoj pozirala s osmijehom od uha do uha odjevena u smaragdno zelene gaćice od kupaćeg kostima i rezani topić s kratkim rukavima koji otkriva trbuh u kojem se pokazala prije nekoliko dana. 'Sretna nedjelja', poručila je kratko zgodna pjevačica, a Anita Dujić, Nina Badrić, Nika Turković odmah su reagirale s oduševljenim komentarima. Naravno i mnogi sljedbenici su je obasuli i lajkovima.

Na drugoj fotografiji također pozira dobro raspoložena na plaži. za tu se fotografiju namjestila na kamenoj stijeni u bijeloj majici i crnom donjem dijelu od badića. Inače, nedavno se šuškalo kako Rozga ljubi našeg poznatog chefa Ivana Pažanina, no ona je u jednom nedavnom intervjuu otkrila da je sama.