HIMNA LJUBAVI

Kakav povratak: Celine Dion kao šećer na kraju zapjevala s Eiffelovog tornja

26.07.2024 u 23:47

Bionic
Reading

Ono što se danima šuškalo pokazalo se istinitim - nakon dvogodišnje stanke glazbena diva Celine Dion zapjevala je svečanom otvorenju Ljetnih olimpijskih igara u Parizu

Bio je to uistinu šećer na kraju i pravi blagoslov za sve obožavatelje glasa glazbene dive Celine Dion. Nakon dvije godine stanke, koju je uzela zbog zdravstvenih problema, Celine je zapjevala pred milijardama ljudi diljem svijeta koji su gledali večerašnje otvaranje Olimpijskih igara u Parizu.

Nakon što je zapaljen olimpijski plamen, koji će do kraja Igara gorjeti u ogromnom balonu iznad Pariza, svjetla reflektora usmjerila su se prema Eiffelovom tornju gdje je spremna čekala Celine i uz klavirsku pratnju 'pustila' svoj glas.

Iako se nagađalo kako će zapjevati s Lady Gagom i to klasik Edith Piaf 'La Vie En Rose', Celine je zapjevala sama i to sasvim drugu Edithinu pjesmu, 'L’Hymne à l’amour'.

Pjesmu je otpjevala besprijekorno i 'čisto', a nakon što je završila ulicama Pariza prolomio se gromoglasni pljesak i ovacije.

ususret olimpijskim igrama

Celine Dion pravi je hit u Parizu: Obožavatelje je bacila u delirij

Pogledaj galeriju

Ovo je prvi nastup Celine Dion otkako je 2022. usred svjetske turneje najavila svoje povlačenje iz glazbenog svijeta i to nakon što je dobila službenu dijagnozu sindroma ukočene osobe.

Mnogi se nadaju kako je ovo znak da se diva vraća na velika vrata, a već se šuška i o njezinom povratku u Las Vegas, gdje bi trebala imati višednevnu rezidenciju poput Adele, Mariah Carey i mnogih drugih.