BUDUĆE ŠOGORICE?

Kate Middleton dobila opaku konkurenciju

08.02.2017 u 22:17

Bionic
Reading

Sličnost im je, barem za sada, da ljube dvojicu braće iz britanske kraljevske obitelji, kao i to da vole uske suknje do ispod koljena i salonke s visokom potpeticom, no vojvotkinja Kate Middleton i glumica Meghan Markle, kada je riječ o nakitu, u potpunosti su različite. Iako obje posvećuju puno pažnje na svoj izgled, Kate Middleton pokazala je odavno ljubav prema skupocjenom. Upravo zbog toga je Meghan Markle postala bliža sasvim običnim djevojkama, koje su se oduševile spoznajom da je nakit koji ona nosi i promovira prihvatljiv svakom džepu

Još uvijek nije postala službena članica kraljevske obitelji, no modni izričaj nove djevojke princa Harryja, Meghan Markle već je glavna tema modnih časopisa. Za razliku od svoje, vjerojatno buduće šogorice Kate Middleton, lijepa glumica popularnost stiče svojim skromnim odabirom i promoviranjem nerazvikanih i jefitinijih brandova, osobito kada je riječ o nakitu.

Lazy Sunday with my Guy #adoptdontshop #homesweethome

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ogrlica s potpisom Missome čija je cijena 125 funti

#TBT to Capri with @jessicamulroney ? @thetigofficial #pasta #italy #takemeback

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Jednostavno prstenje omiljeno je lijepoj glumici

A da mnoge mlade dame žele biti poput nje pokazalo se i samo nekoliko sati nakon što se Meghan fotografirala s prstenom malog londonskog branda Missoma, svi primjerci istog odmah su rasprodani, a u samo sat vremena njihovu je web stranicu posjetilo više od pet tisuća ljudi. Za razliku od nje, Kate Middleton pokazala je profinjeniji ukus, ili normalnim rječnikom rečeno, ljubav prema skupom, osobito prema skupocjenom nakitu Asprey. Tako je ove nedjelje 'prošetala' svoje nove naušnice vrijedne gotovo tri tisuće funti.

Kate Middleton s Asprey naušnicama vrijednim gotovo 3 tisuće funti

Zanimanje javnosti odmah je iskoristio i sam brand Missoma, čiji je glasnogovornik potvrdio za Daily Mail kako Meghan Markle njihov nakit nosi već nekoliko godina i da je njihov veliki obožavatelj. Daily Mail odmah je napravio i cjenovnu usporedbu pojedinih komada nakita koje nose dvije dame. Tako su zaključili kako se cijena naušnica koje nosi Meghan Markle kreću oko 19 funti, dok Kate ipak odabire one koje koštaju od 2,750 funti na više. Kada je riječ o ogrlicama, vrijednost Meghaninih je oko 60 funti, prstenja oko 30 funti, a od vojvotkinje ogrlice stoje više od 3000 funti, a prstenje od 2300 funti na više.

Modni stil Meghan Markle već su počele kopirati mnoge žene diljem svijeta