SIGURNA U SEBE

Kate Winslet ne želi da je nazivaju 'hrabrom' zbog ovoga

14.09.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Kate Winslet ne smeta što joj se odaju priznanja za rad, ali želi da to bude iz pravih razloga. Definitivno ne želi da se govori da je hrabra jer je pokazala lice bez šminke i zato što se osjeća ugodno u vlastitoj koži

U intervjuu za časopis Time u kojem je promovirala svoj novi film 'Lee', sniman u okolici Dubrovnika, slavna oskarovka podijelila je svoja razmišljanja o pravom značenju hrabrosti.

Kate Winslet je rekla da ne vjeruje da bi se riječ 'hrabra' trebala primjenjivati ​​na žene u showbizu koje se osjećaju ugodno u vlastitoj koži ili ne žele nositi šminku u javnosti.

'To nije je..no hrabro. Nisam bivši šef pošte koji se bori za pravdu, nisam u Ukrajini. Radim posao koji mi je važan', rekla je Winslet čiji novi film govori o manekenki koja je postala poznata ratna fotografkinja Lee Miller.

LEE | Official Trailer | Kate Winslet Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Glumica je na novom filmu radila s Ellen Kuras, redateljicom s kojom prvi put surađivala na filmu “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” iz 2004. godine.

'Kate je vrlo odvažna i netko je tko, poput Lee Miller, gleda na položaj žena i brine o tome što se događa. Kate gleda iza kulisa, baš kao što je Lee Miller gledala iza kulisa', rekla je Kuras za Time.

  • +6
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Žene trebaju slaviti jer su u 'pravom' obliku

Slavna Britanka je poznata po tome što otvoreno govori o nerealnim standardima ljepote u Hollywoodu, a nedavno je rekla da je njen posao biti poput svog lika – u ovom slučaju to je Lee Miller.

'Nije dizala utege niti se bavila pilatesom. Jela je sir, kruh i pila vino, a nije se previše trudila oko toga. Tako da bi, naravno, njezino tijelo bilo mekano', rekla je Winslet. Rekla je da bi žene trebale slaviti 'to što su u 'pravom' obliku, što su mekane i možda imaju nekoliko dodatnih smotuljaka'. 'Naviknuti smo na suprotno. Naš je instinkt kritizirati kad to vidimo', dodala je.

Winslet je također rekla da je to tema o kojoj treba razgovarati. 'Život je prekratak', dodala je. 'Ne želim se osvrtati i pitati se 'zašto sam se brinula oko te stvari' i pogodite što - više se ne brinem.'

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia