DANI ZA PAMĆENJE

Koliko Harrison Ford uživa u Dubrovniku najbolje dokazuju ove fotografije: Pogledajte glumca za kormilom legendarnog dubrovačkog broda

10.08.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Da im se Dubrovnik doista svidio, pokazuju i nove fotografije koje je objavio Dubrovniknet.hr, a koje prikazuju slavnog holivudskog glumca za kormilom karake, kao i oduševljenje na njegovom licu što mu se ta prilika pružila

U Dubrovniku posljednjih dana uživa i slavni holivudski par, Harrison Ford i Calista Flockhart. Oni su u grad pod Srđem stigli s njezinim posvojenim sinom Liamom, a iako su se isprva pokušali sakriti i proći nezamijećeno, ovaj grad ih se toliko dojmio da su svoje oduševljenje željeli podijeliti sa svima.

A nakon što su prošetali Dubrovnikom, Harrison Ford, Calista Flockhart i Liam ukrcali su se na karaku, piše Dubrovniknet.hr. Društvo im je pravio kapetan broda Frano Radošević, koji ih je upoznao s poviješću starog dubrovačkog broda čija replika i danas oduševljava sve koji je vide na moru. Dubrovačka karaka veliki je jedrenjak građen u Dubrovačkoj Republici od 15. stoljeća, na njima se putovalo i do Velike Britanije i SAD-a. Prevozile su skupi teret, a imale su i naoružanje do 40 topova, za obranu od pirata.

  • +2
Harrison Ford i Calista Flockhart u Dubrovniku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dubrovnik Net

Koliko su Harrsion Ford i Calista Flockhart jednostavni i prizemljeni, svjedočili su i svi na karaki, a fotografije tog trenutka podijelio je sa svojim čitateljima Dubrovniknet.hr.

Holivudska legenda u jednom je trenutku sve oduševila kada je odlučio preuzeti kormilo u svoje ruke i usmjeriti 'Karaku' prema pučini.

  • +12
Harrison Ford i Calista Flockhart ljetuju u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sada bez ikakve zadrške poziraju za uspomenu sa svima koji to žele, pa su se tako s Harrisonom Fordom fotografirale i nekadašnja voditeljica Darija Mikulandra, kao i bivša manekenka Iva Radić.

Harrison Ford i Calista Flockhart u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX