mnogima omiljena izvođačica

Konstrakta uhvaćena u izlasku; evo gdje je bila

19.06.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Umjetnica, kantautorica i arhitektica, Ana Đurić Konstrakta, široj je javnosti postala poznata kada je 2022. godine s pjesmom 'In corpore sano' osvojila 5. mjesto na Euroviziji koja se održala u Torinu. Nedavno je održala nezaboravan koncert u zagrebačkom MSU, a sad je i sama pohodila jedan u Beogradu

Interes za Anu Đurić Konstraktu ne splašnjava, gdje god se pojavi svojom pojavnošću privlači pažnju. Ovog puta je snimljena je na Belgrade River Festu, na nastupu Nicka Cavea. Pjevač tamo nastupa drugu večer zaredom.

Na koncertu su bili još i Novak i Jelena Đoković, Ana Brnabić s partnericom, Sergej Trifunović sa suprugom i drugi.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Konstrakta je i ove godine ponovo ušla u finale natjecanja na Beoviziji (srpskom izboru za pjesmu Eurovizije). I dok smo je prošle godine gledali kako pere ruke, ove godine se odlučila na nešto drugačije - mjesi kruh. Domaću javnost oduševilo je njezino čitanje bodova u finalu Eurosonga, kada je objavila da je srpski žiri dao Hrvatskoj maksimalan broj bodova. Mahala je bijelim tabletićem, jednim od zaštitnih znakova Baby Lasagne.

Ana Đurić Konstrakta Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'Miljea ili, kako biste vi rekli, tabletića sjetila se moja drugarica, kostimografkinja Ivana Kesić. Ispalo je odlično, čuvam ga. Možda ga poklonim Lasagni jednog dana, ali vjerujem da sad ima i previše miljea oko sebe i na sebi', ispričala je nedavno u razgovoru za tportal.

Kad je riječ o njezinom privatnom životu, od 2009. je u braku s arhitektom Milanom Đurićem i imaju dvoje djece - dječaka Nikolu i djevojčicu Lenu.