KADA JE IMALA 16...

Korina Longin Starr jednom se fotografijom prisjetila vremena kada je vladala modnim pistama

20.07.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Iako u modnom svijetu nije već godinama, otkako se odlučila posvetiti obiteljskom životu i majčinstvu, lijepa Zadranka, koja odavno živi u Americi, sada se prisjetila vremena kada je imala 16 i kada je nosila revije za najpoznatije dizajnere, snimala kampanje te hodala modnim pistama rame uz rame s Naomi Campbell i Kate Moss

'Godinama sam radila kao luđak. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela, bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena i nisam imala vremena naučiti kuhati niti živjeti kao normalna djevojka', opisala je svojedobno svoje manekenske dane danas 37-godišnja Korina Longin Starr.

Iako u modnom svijetu, u koji je zakoračila sa samo 14 godina kada ju je na ulicama rodnog Zadra ugledala modna agentica Ana Gojanović, nije već godinama, sada se na svom Instagramu i to jednom fotografijom prisjetila vremena kada je imala 16 godina.

Sudeći po taggiranju, fotografija je bila za hrvatskog izdanje Cosmopolitana, a na fotografiji Korina Longin Starr duge, raspuštene kose i sa crvenim ružem na usnama sjedi na stepenicama i gleda u kameru. Na sebi ima dugu, crnu rupičastu haljinu, koju je jedna od njezinih pratiteljica prepoznala, pa joj je napisala: 'Još uvijek imam tu haljinu..Benetton. Kupljenu zbog predivne Korine.'

Podsjetimo se, ljepota naše Zadranke oduševila je modni svijet, pa su se za nju ubrzo počela otimati najzvučnija imena. Već s 15 godina odselila se u New York i odradila najveće kampanje, poput onih za Guess, Dolce & Gabbanu, Yves Saint Laurent i mnoge druge. U to vrijeme nije bilo naslovnica svjetskih časopisa čije naslovnice nije krasila, a revije je nosila u društvu Naomi Cambpell i Kate Moss. Bilo je to doba kada su ona i Ljupka Gojić Mikić postigle nevjerojatan uspjeh, a u Korininu slučaju sve se još više zahuktalo nakon što se 2002. pojavila s Justinom Timberlakeom u spotu grupe 'N Sync za pjesmu 'Gone'.

Pisalo se i o njezinoj navodnoj vezi s Lennyjem Kravitzom, no ona je sreću i ljubav pronašla u američkom reperu i glumcu Fredru Starru, za kojeg se udala u najvećoj tajnosti 2007. godine. 'Kad smo se upoznali, nakon pet minuta rekao mi je da ću biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala jer kad sam ga vidjela, znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro smo se probudili u New Yorku i odlučili se vjenčati. Nismo željeli puno čekati jer bi bilo teško izvesti to da moja obitelj dođe u Ameriku', ispričala je svojedobno.

Prije vjenčanja u vezi su proveli šest godina, a upravo zbog njega odlučila je modni svijet zamijeniti mirnim obiteljskim životom. Prvog sina Princetona rodila je 2014., a dvije godine kasnije i Brightona.

N Sync - Gone (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube