TEŠKO RAZDOBLJE

Ovo je pravi razlog zbog kojeg je Jennifer Lopez otkazala turneju

03.06.2024 u 23:05

Bionic
Reading

Svi i dalje bruje o velikoj krizi u braku Jennifer Lopez i Bena Afflecka, a vijest da je J.Lo koja je kad se radi o njezinoj karijeri iznimno posvećena, otkazala turneju odjeknula je poput bombe

Ova šokantna vijest iznenadila je mnoge budući da je Jennifer velika radoholičarka koja je vrlo predana svojoj karijeri.

Jedan dobro upućen izvor otkrio je da je Jennifer (54) jako tužna, no da je osjetila i iznimno olakšanje nakon što je odlučila otkazati ljetnu turneju jer se u ovom trenutku mora posvetiti obitelji i sebi.

'Ona se mora brinuti o sebi. Život joj je trenutno jako težak. Koliko god je bila tužna što je otkazala turneju, ujedno joj je i laknulo. Ta odluka je bila nešto što je njezin tim podržao. Svi podržavaju njezino fokusiranje na obitelj u ovom trenutku', rekao je taj izvor za People.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor blizak pjevačici i glumici otkrio je i da je Lopez shrvana što je otkazala svoju ljetnu koncertnu turneju, ali jasno joj je da je ključno dodatno vrijeme koje će posvetiti sebi i svojim voljenima.

Jenniferina turneja This Is Me... Live trebala je započeti 26. lipnja u Orlandu na Floridi i uključivala je nastupe u Austinu, Dallasu, Las Vegasu, Miami, Toronto, New Yorku, Bostonu... Bila bi to njezina prva turneja od It's My Party Tour iz 2019. Međutim, 31. svibnja Live Nation objavio je da je turneja otkazana jer Lopez 'uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i prijateljima'.

NITKO KAO JENNIFER LOPEZ

Nadmašila samu sebe: Ovako odvažan dekolte ne viđa se svaki dan

Pogledaj galeriju

Svojim obožavateljima je tad poručila: 'Tužna sam i shrvana što sam vas iznevjerila. Molim vas, znajte da ne bih ovo učinila da ne osjećam da je to apsolutno neophodno. Obećavam da ću ti se odužiti i svi ćemo opet biti zajedno. Sve vas jako volim, do sljedećeg puta'.

Ova vijest dolazi nakon što su izvori otkrili kako njezin brak s Benom Affleckom 'trenutačno nije na najboljem mjestu'. Ipak, Lopez i Affleck (51) okupili su se kako bi zajednički nastupili na različitim događajima i važnim prekretnicama njihove djece. J. Lo i njezina djeca, 16-godišnji blizanci Max i Emme, prisustvovali su maturi Affleckove kćeri Violet 30. svibnja, zajedno s Affleckovom bivšom suprugom Jennifer Garner i njihovo drugo dvoje djece.

Zatim su Lopez i Affleck ponovno su viđeni na košarkaškoj utakmici Benovog sina Sama u Los Angelesu 2. lipnja, a čak su se i poljubili u obraz.

'Matura je bila velika stvar. Jennifer ju je htjela proslaviti. Par želi staviti djecu na prvo mjesto dok prolaze kroz tešku bračnu napetost', rekao je taj izvor za People dodajući kako je oboma obitelj na prvom mjestu.