PRATI SE SVAKI DETALJ

Kralj Charles III. nikako na zelenu granu s nalivperom: Pogledajte što mu se ovaj put dogodilo

13.09.2022 u 19:37

Bionic
Reading

U samo pet dana koliko je na tronu, kralj Charles III. dva je puta uspio postati viralni hit i to zbog, ni više ni manje, nego nalivpera

Nakon što su mnogi njegovo ponašanje prije nekoliko dana protumačili razmaženim i vrlo naređivački nastrojenim, a kada je kralj Charles III. dao narediti da se brzo makne kutija za nalivpero s malog stolića na kojem je trebao potpisati važne kraljevske dokumente, brzo je došlo do nove situacije.

Naime, novi kralj jutro je proveo u Belfastu u Sjevernoj Irskoj, prije nego se vratio u London dočekati kraljičin lijes koji je na putu iz Škotske. U Belfastu je u jednom trenutku trebao potpisati knjigu posjeta, a onda se dogodio još jedan nesretni trenutak s nalivperom. Sve su zabilježile kamere.

Kralj je prvo upisao krivi datum, a potom je tinta iz nalivpera krenula naglo curiti na što je Charles iznervirano kazao: 'Bože što mrzim ovu olovku'.

Kralj Charles III. u Belfastu Izvor: Profimedia / Autor: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

Pored njega je bila supruga Camilla koja je brzo pokušala smiriti situaciju te sama sjela na stolac i počela se potpisivati. Vidno uzrujani Charles potom je brisao ostatke tinte sa svoje ruke, rupčićem koji je izvukao iz odijela.

Budući da je kralj koji je najdulje u povijesti čekao da zasjedne na tron, ne čudi da Britanci budno prate svaki njegov korak u novoj ulozi.

  • +11
Kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: Stefan Rousseau/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia