ništa nije isto

Kraljevske obaveze Kate Middleton odsad bi mogle izgledati posve drugačije

05.06.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Još se uvijek ne zna kada će se Kate Middleton vratiti svojim kraljevskim obvezama, ali ni kako će izgledati njezin povratak u javnost. Prošlo je već 5 mjeseci otkako je nismo vidjeli, a pitanje je kada će se omiljena vojvotkinja vratiti

Stalno se govori o povratku Kate Middleton, no istina je da se čeka zeleno svjetlo liječnika koji skrbe o njezinom zdravlju. Iako većina vjeruje da će se Middleton uskoro vratiti svojim obvezama, UsWeekly donosi vijest da bi njezin angažman odsad mogao izgledati posve drugačije.

S obzirom da je otkrila da je oboljela od karcinoma, postoji vjerojatnost da bi njezina poslovna uloga sada mogla biti drugačija kako bi je se sačuvalo.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Možda se više nikada neće vratiti u ulozi u kojoj su je ljudi prije vidjeli', otkrio je izvor dodavši da Kate Middleton procjenjuje u kojim aktivnostima će moći sudjelovati jednom kad se vrati.

Uz to, stručnjaci napominju da će njezini angažmani odsad biti rjeđi no inače te će sve biti pažljivo uravnoteženo kako se Middleton ne bi previše umarala.

Gotovo su tri mjeseca prošla otkako je Kate Middleton video-porukom objavila da boluje od karcinoma, a sada se šuška da će se možda pridružiti obitelji na ceremoniji 'Trooping the Color'. Omiljen kraljevski događaj inače okuplja čitavu obitelj na balkonu Buckinghamske palače, a Kate će im se pridružiti ako će se tog dana osjećati dovoljno snažno.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...