15. lipanj

Šuška se o povratku Kate Middleton: Sve ovisi samo o jednoj stvari

31.05.2024 u 15:28

Bionic
Reading

Kate Middleton posljednji smo put vidjeli na Božić 2023, a onda se povukla i posvetila liječenju. Otkako je priznala da boluje od karcinoma, nije se pojavljivala u javnosti, a sada sve glasnije šuška da bi se uskoro mogla vratiti i to zbog posebne svečanosti

Iako je iz Buckinghamske palače procurila vijest da je kalendar obaveza Kate Middleton prazan, DailyMail prenosi da će se Kate Middleton ipak možda pojaviti na ovogodišnjoj tradicionalnoj paradi. Iako se oporavlja od liječenja, Middleton razmišlja o povratku kraljevskim obvezama.

Od početka siječnja Kate Middleton je nedostupna za obavljanje dužnosti, a na tradicionalnoj paradi 'Trooping the Colour' trebala je imati jednu od vodećih uloga sukladnu svojem statusu u vojsci. Iako su iz Buckinghamske palače potvrdili da se princeza od Walesa neće pridružiti ovogodišnjoj paradi, sada su procurile nešto drugačije vijesti.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Oboljela princeza navodno razmišlja da se pridruži ostatku obitelji na balkonu Buckinghamske palače nakon ceremonije 'Trooping the Color'. Izvor je otkrio da će njezinom dolasku presuditi zdravlje, odnosno hoće li se taj dan osjećati dovoljno dobro.

Ranije ove godine Ministarstvo obrane s web stranice je uklonilo tvrdnju da će Kate prisustvovati događajima kojima se obilježava 'Trooping the Colour', premda su ulaznice bile puštene u prodaju putem web stranice vojske koja je reklamirala dolazak Kate u svojoj ulozi počasne pukovnice Irske garde.

'Bili smo doista jasni da joj trebaju prostor i privatnost da se sada oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo liječnika', rekli su nedavno iz Palače.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia