NEUMORNA U 96.

Kraljica Elizabeta II zbog zdravstvenih problema otkazala službeni put; liječnici joj savjetovali mirovanje

20.10.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Kako donose vodeći britanski mediji, kraljica Elizabeta II trenutno se nalazi u dvorcu Windsor, gdje je na strogom mirovanju. Na to su je 'natjerali' članovi njezinog liječničkog tima, koji su joj savjetovali i da planirano putovanje u Sjevernu Irsku za sada otkaže

U službenoj izjavi poslanoj iz Buckinghamske palače, potvrđeno je kako je kraljici Elizabeti II liječnički tim savjetovao da idućih nekoliko dana provede mirujući i odmarajući u dvorcu Windsor, a izvor blizak kraljevskoj obitelji potvrdio je za CNN da to sve nema nikakve veze s koronavirusom.

'Njezino visočanstvo je dobro raspoložena, ali i razočarana što neće moći posjetiti Sjevernu Irsku, gdje je trebala provesti dva dana i odraditi unaprijed dogovorene stvari. Kraljica pozdravlja sve i zahvaljuje na dobrim željama koje su joj uputili stanovnici Sjeverne Irske, te se nada skorom posjetu u budućnosti', stoji u izjavi.

  • +15
Kraljica Elizabeta sa štapom za hodanje Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, posljednjih dana 95-godišnja kraljica u javnosti se pojavljivala sa štapom, kojeg je koristila prilikom kretanja. O čemu je točno riječ, za sada nije poznato.

MAMA I SIN U AKCIJI

Nesvakidašnji prizor: Kraljica Elizabeta uzela lopatu u ruke i s princom Charlesom zasadila stablo

Pogledaj galeriju