Afra Saracoglu

Lijepa Turkinja iz 'Zlatnog kaveza' pokazala kako je izgledala kao djevojčica

14.10.2024 u 10:14

Bionic
Reading

U Turskoj je početkom lipnja dana emitirana 73. epizoda hit serije 'Zlatnog kaveza' koja je ujedno bila i finale druge sezone. S obzirom na visoku gledanost koju ova serija postiže u svijetu, ponajviše zbog toga što je rađena po istinitom događaju i glumčke postave, produkcijska kuća OGM odlučila je da se snimi i treća sezona koja donosi brojne zaplete glavnih junaka, a među njima je Afra Saracoglu u ulozi Sejran

Nakon uzbudljivog finala serije u kojoj se Serjan onesvijesti te njezin suprug Ferit (Mert Ramazan Demir) i ostatak obitelji saznaju da je teško bolesna i da umire, ekipa 'Zlatnog kaveza' je otišla na zasluženi odmor.

Nove epizode mnogima omiljene turske serije snimljene su i već se prikazuju u Turskoj, a Afra Saracoglu je pauze između glumačkih obaveza iskoristila za bijeg na otok Symi.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Teška životna priča

Lijepa Turkinja je pokazala svoje sretne trenutke koje provodi na suncu, a među fotografijama se našla i jedna na kojoj se može vidjeti kako je izgledala u najmlađim danima. Već tada se vidjelo da će postati prava zavodnica. Afra Saracoglu dobro je poznato ime na turskoj glumačkoj sceni, a osim što iza sebe ima više zapaženih uloga, krije i tešku životnu priču.

Afra je odrasla bez oca, a nakon razvoda roditelja, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske. U 13. godini je počela raditi kao manekenka, a jednom prilikom se prisjetila, svog ne baš jednostavnog djetinjstva.

'Budući da je majka vrlo malo zarađivala, nismo svaki mjesec uspjele spojiti kraj s krajem. Znala sam da se moram zaposliti i pomoći joj. Moji su se roditelji razveli jer su prestali biti zainteresirani jedno za drugo. Mislim da to ima veze s očevim karakterom, no sigurno su obje strane griješile. Unatoč svemu, trebao je uvijek biti uz svoje dijete, a on me ostavio', rekla je glumica.

  • +2
Afra Saracoglu Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Prvu ulogu došla joj je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru u filmu 'Druga prilika' redatelja Özcana Deniza, poznatog turskog glumca u kojeg se zaljubila. Afra je tada imala 18 godina, a on je bio 25 godina stariji od nje. Pisalo se o njihovoj navodnoj aferi, no, oboje su to demantirali. Glumica je izjavila da nikad ne bi mogla biti s toliko starijim muškarcem.

U novije vrijeme pisalo se da je u vezi s kolegom sa seta, Mertom Demirom.