omiljeni ferit

Turski zavodnik iz 'Zlatnog kaveza' raspametio obožavateljice fotografijom iz kreveta

07.10.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Omiljena turska serija koja se emitira na Novoj TV i svojim je zapletima temeljenima na istinitoj priči osvojila srca gledatelja diljem svijeta, krenula je sa snimanjima treće sezone. Dok gledatelji iščekuju nove napete epizode, vjerno se prati što rade njezini junaci. Među najomiljenijim likovima je Ferit kojeg je utjelovio Mert Ramazan Demir

Turske serije su u posljednjih desetak godina potpuno izdominirale na domaćim programima. Po popularnosti su nadmašile meksičke i brazilske telenovele. Emocionalni i napeti zapleti te zgodni glumci i glumice turskih serija zaludili su javnost i često su među najgledanijim sadržajima na domaćim televizijama.

Imućna obitelj Korhan iz nove turske serije 'Zlatni kavez', prikovala je brojne gledatelje uz ekran svojom zanimljivom radnjom, temeljenom na istinitoj priči. U središtu pozornosti je mladi par, a njegov muški dio čini Mert Ramazan Demir. Svoj lik Ferita je opisao kao mladića 'koji ima svoje hrabrosti i strahove, no te strahove uporno potiskuje i pravi se frajer'.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Javljaju mu se sa svih strana

U privatnom životu bavi se brojnim sportovima, kao što su košarka, nogomet, stolni tenis, plivanje i boks. Pazi i na ishranu i puno spava. Njegov Instagram profil pun je zanimljivih objava, a u najnovijoj se javio selfjem iz kreveta što je raspametilo njegove obožavateljice diljem svijeta. Osim komplimenata da je 'prezgodan', pišu mu da ih 'rasplače zbog svoje iskrene glume', da su njegove 'glumačke sposobnosti dostojne svjetske pozornice', 'da uživaju gledati ga kao par s Afrom Saracoglu'.

Mert je kao najmlađi od petorice braće, odrastao je u Istanbulu. Mama je bila domaćica, a tata trgovac. U srednjoj školi želio je postati nogometaš ili košarkaš te se profesionalno bavio sportom sve dok nije neočekivano odlučio postati glumac, čitajući dramu 'Hamlet'. Iza njega su danas brojne uloge u serijama.

  • +5
Mert Ramazan Demir Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia