MILLIE BOBBY BROWN

Ludo se zabavljaju: Zvijezda hit serije sa suprugom doputovala u Dubrovnik

06.10.2024 u 12:48

Bionic
Reading

Millie Bobby Brown (20), fanovima serije 'Stranger Thing' dobro poznata kao Eleven i njezin suprug Jake Bongiovi (22) tek su nedavno objavili fotografije sa svojeg bajkovitog vjenčanja u Italiji održanog u svibnju

Glumica Millie Bobby Brown i sin slavnog rokera Jona Bon Jovija, izgovorili su sudbonosno 'da' u Italiji na romantičnoj ceremoniji koju su priredili za obitelj i prijatelje.

Mladi par tek je nedavno na društvenim mrežama otkrio detalje sa svog vjenčanja, a svi su bili očarani i s dvije glamurozne vjenčanice koje je nosila Millie Bobby, inače rođena Britanka.

Millie Bobby i Jake, kako je objavio DuList, stigli su u Dubrovnik, te su uočeni na partyju u poznatom klubu Revelin gdje su se ludo zabavili.

Vjenčali su se u svibnju ove godine u tajnosti, a prije nekoliko dana podijelili su fotografije sa slavlja koje se održalo u Villi Cetinale u Italiji.

Inače, The Sun je u svibnju izvijestio kako su Jakeovi roditelji, Jon Bon Jovi i Dorothea Bongiovi, bili prisutni na intimnom vjenčanju, zajedno s glumičinim roditeljima.

Kasnije tog mjeseca, Bon Jovi potvrdio je vjenčanje svog sina tijekom gostovanja u BBC-jevom showu The One Show, rekavši o mladencima: 'Super su. Apsolutno su fantastični. Bilo je to vrlo malo obiteljsko vjenčanje, mladenka je izgledala prekrasno, a Jake je jako jako sretan'.