iskrena je

Maja Šuput: 'Grozna sam u kućanskim poslovima, ne znam kuhati'

14.02.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Nakon bajkovitog odmora na Mauricijusu kraljica svadbi se vratila brojnim obvezama u Zagrebu. Već je u punom pogonu, no otkrila je da se nekim 'privatnim situacijama' ne snalazi najbolje

U kostimu Supermana, Maja Šuput je prije koji dan zapjevala na samoborskom fašniku. Kaže da su joj takve fešte omiljene i da bi 'samu sebe pozvala da je organizator'. Ispričala je da nije superžena kakvom je doživljavaju te da ima i pokoju slabost.

'Recimo, grozna sam u kućanskim poslovima, ne znam kuhati, tak... Evo, sad ću si pokvariti dojam o sebi, ali to je tako, nije nitko savršen', ispričala je za In Magazin Nove TV. Progovorila je o svojim senzualnim izdanjima i poručila da nijedna žena 'ne smije izgubiti sebe' te je priznala da 'nema vremena za neke seksi egzibicije, ali da se nekad lijepo podsjetiti da i taj dio tjelesni postoji'.

Kako je ambasadorica kampanje 'Držat ću oči širom otvorene', govorila je o tome je li doživjela neki oblik nasilja. Kazala je da osim cyber-nasilja, gdje se ljudi svojim komentarima iživljavaju na poznatim osobama, nije. Istaknula je da bi voljela da se više 'uredi taj odnos komentiranja i dopuštanja ljudima da pričaju grozne, zle stvari'.

  • +7
Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL