DORIA RAGLAND

Majka Meghan Markle prisjetila se kraljevskog vjenčanja i otkrila svoj najdraži dio

02.06.2018 u 20:30

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko dana provela u Londonu, kako bi prisustvovala vjenčanju svoje kćeri jedinice, majka Meghan Markle, Doria Ragland, vratila se u Los Angeles svojim svakodnevnim obavezama, a svojim bliskim prijateljima povjerila je neke detalje s kraljevskog vjenčanja

Vrativši se svom svakodnevnom životu u Los Angeles, majka Meghan Markle, Doria Ragland, povjerila se svojim prijateljima i otkrila neke detalje kraljevskog vjenčanja.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Između ostalog, otkrila im je i svoje najdraže trenutke među koje, osim dijela kada su njezina kćer i princ Harry jedno drugome izgovarali zavjete, spada i onaj kada je upoznala samu kraljicu Elizabetu II. Odjevena u haljinu i kaput s potpisom Oscara de la Rente, Doria Ragland bila je jedina članica Meghanine obitelji prisutna na vjenčanju u kapelici St. George.

'Doria nam je rekla da joj je najdraži dio vjenčanja, osim naravno gledanja svoje kćeri kako izgovara 'sudbonosno da' čovjeku kojeg voli, bio kada je upoznala kraljicu', otkrio je izvor blizak Meghaninoj majci za US Weekly te dodao kako je princ Harry svojoj punici ispričao mnogo priča o svojoj baki i koliko mu ona u životu znači.

  • +6
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim kraljice, Doria Ragland je uoči vjenčanja upoznala i Harryjevog brata, princa Williama, Kate Middleton te princa Georgea i princezu Charlotte.