SVAKI KUTAK JE POMNO UREĐEN

Marko Grubnić prodaje svoj luksuzni stan u elitnom dijelu Zagreba, a od cijene nekretnine zavrtjet će vam se u glavi

07.02.2021 u 12:43

Bionic
Reading

Na stranici agencije Eurovila nekretnine pojavio se oglas za luskuzni stan na Šestinskom dolu, elitnom dijelu Zagreba poznatom po visokoj cijeni nekretnina. Ubrzo je otkriveno kako je riječ o stanu hrvatskog stilista i dizajnera Marka Grubnića

Stan Marka Grubnića prodaje se za 309.000 eura, što iznosi nešto više od 2.3 milijuna kuna. U oglasu se mogu vidjeti i brojne priložene fotografije interijera, uključujući i prepoznatljivi dnevni boravak s kaminom i efektnim slikama na zidu koje odaju kako je riječ upravo o stanu našeg stilista.

'Četverosoban stan zatvorene površine 89,65 m2 s dvije natkrivene terase 16,28 m2 (8,14) i 10,30 m2 (5,15), garažom 17,56 m2 (8,78), spremištem 1,84m2 (0,92) i parkirnim mjestom 12,50 m2 (3,12). Ukupno obračunski NKP 115,76m2. Nalazi se na prvom katu novije građene zgrade (2010. god.) s ukupno 3 stana, jedini na etaži', stoji u opisu na stranici agencije.

Luksuzna nekretnina ima protuprovalna vrata, alarm, video nadzor, klima uređaj, pvc stolariju sa dvoslojnim staklom i roletama, videoportafon, etažno plinsko grijanje i indirektnu rasvjetu.

Kuhinja je u potpunosti namještena i opremljena kvalitetnim aparatima, dok su u sobama ugradbeni ormari, a u dnevnom boravku dekorativna kamena obloga i parket.

U agencijskom oglasu također stoji kako 'sav ugrađen namještaj i oprema ostaju u cijeni stana', kao i da 'postoji mogućnost kupnje kompletnog namještaja'.

Na slikama se mogu vidjeti i u potpunosti bijela kuhinja, moderno uređena spavaća soba te prostrani walk-in ormar o kojima mnogi sanjaju, kao i radna soba koja je u ovo vrijeme pandemije i rada od kuće zasigurno veliki plus u očima potencijalnih kupaca.

Mnoge kutke svog doma Grubnić je dosad pokazao na svom Instagram profilu, no viješću da prodaje nekretninu zasad se još uvijek nije pohvalio na društvenim mrežama.

  • +17
Marko Grubnić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL