izašla iz sjene

Melania Trump objavila dramatičan video i otkrila kako je odlučila ispričati - istinu

05.09.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Melania Trump priprema se za objavu svojih memoara, a tim povodom objavila je dramatičan crno-bijeli video, rekavši da je vrijeme da otkrije svoju perspektivu, istinu, kako kaže

Melanijina knjiga jednostavnog naziva 'Melania' bit će objavljena 1. listopada. 'Pisanje ovih memoara za mene je bilo duboko osobno i promišljeno putovanje', rekla je Melania Trump u videu objavljenom njezinom profilu društvenim mrežama.

Ispričat će - istinu

'Kao osoba koja je izrazito privatna često sam bila predmet javnog nadzora i krivog predstavljanja, stoga osjećam odgovornost da razjasnim činjenice. Vjerujem da je važno podijeliti svoju perspektivu: istinu.'

Istup iz sjene

Video od 48 sekundi počinje snimkom bivše prve dame koja govori izravno u kameru. Također sadrži scene iz njezinog vremena provedenog u Bijeloj kući, uključujući putovanje u Afriku i rad na kampanji Be Best. Tu su i fotografije iz njezinih manekenskih dana i kao mlade majke sa sinom Barronom. Prikazan je i Donald Trump, a video je crno-bijeli popraćen dramatičnom glazbom.

Inače, Melania Trump otkrila je u srpnju da objavljuje memoare, što je bilo poprilično zanimljiva najave od strane inače privatne prve dame.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Važni životni trenuci

U knjizi se, kako je navedeno u sažetku, osvrće na djetinjstvo provedeno u Sloveniji, ključne trenutke koji su je odveli u svijet visoke mode u Europi i New Yorku te o slučajnom susretu s Donaldom Trumpom, susretu koji je zauvijek promijenio tijek njezinog života.

'Melania govori o njihovom udvaranju, životu pod svjetlima reflektora i doživljaju radosti majčinstva. Ona dijeli priče iza kulisa iz svog vremena u Bijeloj kući, rasvjetljavajući svoj aktivizam i akcije koje su joj bliske srcu', navedeno je.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Također, Melania prodaje dva izdanja: kolekcionarsko izdanje od 150 dolara koje sadrži 256 stranica u boji, a svaki primjerak potpisuje autorica. Izdanje memoara imat će 304 stranice i bit će dostupno za 40 dolara, a potpisani primjerci za 75 dolara.

Memoari 'Melania objavit će Skyhorse Publishing, izdavačka kuća koja također objavljivala knjige Trumpovih pristaša kao što su bivši gradonačelnik New Yorka Rudolph Giuliani i odvjetnik Alan Dershowitz. Bivša prva dama bila je tema mnogih biografija i knjiga, ali ovo je prvi put da ona priča svoju priču. Još uvijek nije otkriveno je li na knjizi radila s koautorom i hoće li ići na turneju promocije knjige.

Svojevrsna enigma

Inače, 54-godišnja Melania Trump oduvijek je svojevrsna enigma u javnom životu. Treća supruga Donalda Trumpa intenzivno je privatna i provela je velik dio svojih godina u Bijeloj kući usredotočena na odgoj sina Barrona, koji je u to vrijeme bio tinejdžer. Barron sada studira na njujorškom Stern School of Business, a njezin se suprug natječe za drugi mandat u Bijeloj kući.

Nakon što su Trumpovi napustili Bijelu kuću u siječnju 2021., Melania Trump nije se previše isticala. A nije bila ni pretjerano uključena u suprugovu kampanju za Bijelu kuću 2024. Pojavila se na najavi njegove kampanje i na Nacionalnoj konvenciji republikanaca, gdje se, za razliku od ostalih supružnika kandidata, odlučila ne obraćati delegatima. Uz to, još se nije pojavila na predizbornom skupu.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia/promo / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia/Promo

Također nije prisustvovala prvoj predsjedničkoj debati i pazila je da se distancira od pravnih problema svog supruga. Izvješća o financijskim podacima pokazala su da bivša prva dama zarađuje značajan prihod od honorara za govore, ali i nekretnina u New Yorku i Sloveniji koje iznajmljuje te svog ugovora o licenciranju nezamjenjivih tokena (NFT).