TOLIKO O USPOREDBAMA

Mick Jagger bez dlake na jeziku: 'Harry Styles nema glas kao ja niti se kreće na pozornici poput mene, što je u redu - ne može si pomoći'

22.05.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Legendarni Mick Jagger osvrnuo se na usporedbe s Harryjem Stylesom rekavši da primjećuje tek površnu sličnost sa svojim mlađim ja', no da mlada glazbena zvijezda nema glas kao on niti se kreće na pozornici poput njega

U intervjuu koji je frontmen Rolling Stonesa i živuća rock legenda Mick Jagger dao za The London Times - i to povodom nadolazeće turneje povodom 60. obljetnice benda, progovorio je i o idolu mlađih generacija Harryju Stylesu. Posebno se osvrnuo na činjenicu da Stylesa sve češće uspoređuju s njim, što mu očito nije najbolje sjelo.

'Sviđa mi se Harry – imamo jednsoatvan odnos', Jagger je prvo rekao da mu se sviđa mladi glazbenik, no čini se da tu prestaju ljubazne riječi.

No rock legenda baš i nije oduševljena s komplimentima koje mediji i obožavatelji upućuju na račun Stylesa, a kojeg često uspoređuju baš s Jaggerom, a sve zbog njegovog rodno fluidnog pristupa odijevanju i prisutnosti na pozornici.

Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: VEVO / Planet / Profimedia

'Mislim, nosio sam puno više šminke za oči od njega. Ma daj, bio sam mnogo androginiji. I on nema glas kao moj niti se kreće na pozornici kao ja. On samo površno podsjeća na mene mlađeg, što je u redu - ne može si pomoći', rekao je Jagger.

Styles je inače često navodio Jaggera kao jednu od najvećih inspiracija, uključujući i kada je u pitanju modni stil, a imitirao ga je u epizodi Saturday Night Live iz 2017.

Styles je u petak 20. svibnja objavio svoj treći studijski album Harry's House, a nekoliko je pjesama s novog album izveo i na nedavno održanoj Coachelli. Popularni mladi glazbenik uspješno plovi i glumačkim vodama nakon debitantske uloge u filmu 'Dunkirk', a nedavno je priznao da je bio na audiciji za ulogu Elvisa Presleya u biografskom filmu Baza Luhrmanna - ali nije je dobio. Kralja rock'n'rolla utjelovio je Austin Butler.