na premijeri

Mile i Ivana Kekin u rijetkom zajedničkom pojavljivanju

23.10.2024 u 10:05

Elegantni par Kekin

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Bionic
Reading

Bračni par, Mile i Ivana Kekin, stigli su sinoć u Šibenik, i to kako bi premijerno pogledali dugoočekivani film o Draženu Petroviću. Vrijedi napomenuti da u filmu svoju ulogu ima i popularni glazbenik koji je za film napisao i pjesmu '1 na 1'

Iako svi dobro znaju tko je Ivana Kekin, ali i tko je legendarni Mile Kekin iz grupe 'Hladno pivo', rijetko kad ovaj par možemo vidjeti u nekom javnom izlasku. Bračni par Kekin pomno bira svoja zajednička javna pojavljivanja, no premijera filma o Draženu Petroviću izvukla ih je iz njihovog obiteljskog doma.

Povodom 60. rođendana Dražena Petrovića, u njegovu rodnom Šibeniku održala se premijera dugometražnog igranog filma 'Dražen', a premijeri je prisustvovala i Draženova majka Biserka Petrović, ali i brojna poznata imena poput Rade i Danila Šerbedžije.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kekini nisu mogli propustiti ovu premijeru

Dolazak bračnog para na premijeru nije slučajnost ili tek izraz velike ljubavi prema našem najpoznatijem košarkašu. Naime, kako je i sam napisao Kekin na Instagramu, u filmu je glumio Draženova trenera Mirka Novosela, ali i za film napisao jednu od naslovnih pjesama.

Ovako velika i važna premijera natjerala je Kekine na eleganciju, a moguća buduća predsjednica pokazala je svoju elegantnu stranu koju ne pokazuje baš često.

Iako smo Ivanu Kekin navikli viđati u trapericama i casual kombinacijama, za premijeru u Šibeniku je odjenula krem oversized odijelo i svileni top u komplementarnoj nijansi. Ipak, jednog detalja se nije odrekla, a to je njezin signature crveni ruž od kojeg se ne odvaja, ni u Saboru ni na premijerama.

Glazbenik Mile Kekin odlučio se za sportsku eleganciju te pokazao da još uvijek ne odustaje od imidža s brkovima.

ZA 60. ROĐENDAN

Uz brojne poznate: Film o Draženu Petroviću premijerno prikazan u Šibeniku

Pogledaj galeriju

Podršku svojoj supruzi u predsjedničkoj kandidaturi glazbenik je na Instagramu izrazio sredinom rujna posluživši se svojim stihom 'Politika me u životu uvijek pratila u stopu' iz pjesme 'Politika', a onda je krenuo u objašnjavanje kako ga karijerni put supruge nimalo ne čudi: 'Kad smo se upoznali bila je tek studentica medicine, a sada se kandidirala za predsjednicu Republike. Ne, nije me iznenadila. Znam ju predobro. Rijetko navečer gledamo televiziju. Njoj se od toga spava pa radije polemiziramo o svemu i svačemu. Ne, nisam vidoviti, ali sam Milan i to trenutno jedan jako ponosni.'