CHERYL TWEEDY

Oglasila se majka Liamovog sina: 'Dajte mu malo dostojanstva da barem počiva u miru'

18.10.2024 u 21:59

Bionic
Reading

Samo sat vremena nakon što se o smrti svog dečka oglasila Kate Cassidy, javila se i bivša partnerica Liama Paynea, Cheryl Tweedy, s kojom je pjevač dobio sina Beara

Tragična smrt 31-godišnjeg britanskog pjevača i nekadašnjeg člana boy benda One Direction, Liama Paynea, slomila je i pjevačicu Cheryl Tweedy, javnosti poznatu i kao Cheryl Cole, koja je s njim prije sedam godina dobila sina Beara.

Iako su odlučili svog jedinca držati podalje od znatiželjne javnosti, Cheryl je danas, u javnom oproštaju od bivšeg partnera, upravo njihovog sina stavila u prvi plan. Uz fotografiju oca i sina, nastalu prije sedam godina, Cheryl je napisala:

Smanjite stres na poslu u pet koraka Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević montaža

Liam nije bio samo pop zvijezda i slavna osoba

'Dok pokušavam prebroditi ovaj potresni događaj i riješiti svoju tugu u ovo neopisivo bolno vrijeme, htjela bih sve podsjetiti da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop zvijezda i slavna osoba, on je bio sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sinu koji se sada mora suočiti s realnošću da nikada više neće vidjeti svog oca.

Ono što me najviše uznemirava je to što će Bear jednog dana imati pristup gnusnim izvješćima i medijskom iskorištavanju koje smo imali prilike vidjeti u posljednja dva dana. Još više mi se slama srce što ga ne mogu zaštititi od toga u njegovoj budućnosti.

Preklinjem vas da razmislite čemu služe neka od ovih izvješća, osim da nanesu dodatnu štetu svima koji su ostali skupljati komadiće. Prije nego što ostavite komentar ili napravite video, zapitajte se bi li htjeli da vaše dijete ili obitelj to čitaju.

Dajte mu dostojanstva!

Molim vas dajte Liamu ono malo dostojanstva koje mu je preostalo nakon smrti da napokon počiva u miru', poručila je Cheryl.

  • +4
Liam Payne i Cheryl Tweedy Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Majku svog jedinog djeteta Liam Payne upoznao je još 2008., kada je imao tek 14 godina. Tada se pojavio na audiciji za popularni show X Factor, gdje je Cheryl sjedila u žiriju. Otpjevavši pjesmu Franka Sinatre 'Fly Me to the Moon' Payne je impresionirao lijepu Cheryl koja mu je poručila da je 'jako sladak'.

Vezu sa Cheryl započeo je tek godinama kasnije. Prva nagađanja krenula su 2016. godine nakon što se Cheryl Tweedy rastala od svog tadašnjeg supruga Jean-Bernarda Fernandeza-Versinija, s kojim je bila u braku dvije godine. Prije njega bila je u četverogodišnjem braku s bivšim nogometašem Ashleyjem Coleom.

22. ožujka 2017. njihov svijet postao je bogatiji za jedno malo biće, kada su dobili svog zajedničkog sina kojem su dali ime Bear. Ipak, sreća nije dugo trajala te su već godinu kasnije odlučili krenuti svatko svojim putem.