bilo im je 'čarobno'

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi su oduševljeni Dubrovnikom: Pokazali nove fotografije

15.10.2024 u 14:11

Bionic
Reading

Svjetske zvijezde obožavaju Dubrovnik, a na toj listi se nalazi i sin slavnog rokera Jon Bon Jovija, Jake Bongiovi koji je sa suprugom Mille Bobby Brown, inače zvijezdom serije 'Stranger Things' otkrio čari Grada. Ondje su se uputili na bračno putovanje

Početkom listopada zvijezda serije Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi posjetili su Hrvatsku te su snimljeni kako se zabavljaju u dubrovačkom klubu Revelin.

Sada su na Instagramu, točnije na Jakeovom profilu osvanuli prizori zajedničkih trenutaka i otkriveno je kako su se provodili.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Među ostalim se može vidjeti da su se divili dubrovačkoj crkvi, posjetili suvenirnicu, a pokazali su i da su uživali na brodu. 'Čarobni trenuci', opisao je Jake fotografije.

Spojile ih društvene mreže

Par je imao raskošno vjenčanje u Italiji u Villi Cetinale, koja se smatra jednom od najljepših vila u Toskani. Zajedno su od 2022. godine, a prije toga su bili prijatelji. Zanimljivo je spomenuti kako su se upoznali 2021. preko društvenih mreža. Inače Millie, koja je pokrenula i svoj modni brend, trenutno snima novu, petu sezonu popularne serije 'Stranger Things', koja bi se trebala početi prikazivati 2025. godine.