reagirala je

Mirna Zidarić zaintrigirala statusom na društvenim mrežama: 'Slatki ste'

24.09.2024 u 15:25

Bionic
Reading

Prekaljena sportska urednica i novinarka je ranije otkrila da volim pisati te je najavila da je 'malo opširnije štivo u nastajanju', a u međuvremenu piše zanimljive statuse na društvenim mrežama. Mirna Zidarić nerijetko izrazi svoj stav vezan uz temu koja je zaintrigira, što uvijek naiđe na odobravanje pratitelja

Ovog puta Mirna Zidarić je reagirala na opasku premijera Andreja Plenkovića novinarki - 'slatki ste', izrečenu na konferenciji za novinare, koju je nakon upozorenja obrazložio kao upućenu svima.

Poruka svim damama

'Zvuči dražesno i poželjno kada kao bezbrižna djevojčica razbijenih koljena naučiš zavezati mašnicu na tenisicama i sretna doplahutaš odraslima koji te usputno još poglade po glavici no kada ti kao odrasloj osobi netko kaže 'slatki ste' zapravo te gorko pokušava vratiti u pješčanik da i dalje neumorno učiš kako kanticom i lopaticom izgraditi dvorac za imaginarne vladare i slatke princeze nesvjesni da će se ipak jednog dana sve pretvoriti u prašinu', piše Mirna Zidarić na društvenim mrežama i nastavlja:

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Zato majke, supruge, djevojke, a ponajprije kćeri koje nevino sjedite u krilu dok vam odrasli miluju zlatne uvojke podučite ih da ne želite biti slatke i umiljate, već samo poštovane… tako uostalo i počinje svaki mail, zašto ne bi i ostala komunikacija, osim ako…', stoji na kraju objave.

Kako sama sebe vidi

Uvijek britka i bez dlake na jeziku, jedna od najzapaženijih osoba na HRT-u, ranije je u razgovoru za tportal otkrila kakve osobine je najbolje opisuju.

'Najkraće rečeno stroga sam, ali pravedna, svjesna tko sam, što sam i koliko vrijedim bez da mi bilo tko, ma koliko se trudio tu vjeru može poljuljati. Put do tog stanja uma bio je dug, ali jednom kada postanete svjesni svih svojih kvaliteta i mana ne treba vam 10, 50, 100 tisuća pratitelja na društvenim mrežama s izrazima divljenja za frizuru, kaput, prst i nokat da bi osvijestili svoje kvalitete', ispričala nam je tada.

  • +3
Mirna Zidarić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX