A GDJE JE CHARLENE?

Monaco ponovno bruji o bračnim problemima i to nakon što je princ Albert snimljen sam s djecom na odmoru

12.08.2022 u 14:47

Bionic
Reading

Princ Albert II od Monaka trenutno se nalazi na svojoj jahti GabJac, koja je usidrena na Korzici, a društvo mu prave blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella. Novi izostanak princeze Charlene ponovno je pokrenuo glasine o bračnoj krizi

Svoj godišnji odmor monegaški vladar, princ Albert II provodi na Korzici i to sa sedmogodišnjim blizancima, Gabriellom i Jacquesom. Njih troje tamo uživaju na obiteljskoj jahti GabJac, ime sastavljeno od po tri prva slova imena Gabrielle i Jacquesa, a paparazzi su snimili Alberta kako se igra s djecom u moru i uživa u svim blagodatima datog života.

No, jedna je stvar odmah zapela za oko. Kako piše Corriere della Serra, tamo nema ponovno ni traga ni glasa o princezi Charlene. Zbog njezinog novog izostanka, ovoga puta s obiteljskog odmora, nije trebalo dugo da krenu nove glasine o krizi u njihovom braku i novim problemima, koji nisu nestali unatoč zajedničkim javnim pojavljivanjima posljednjih mjeseci.

Tako su se u srpnju Charlene i Albert pojavili nasmijani, hodajući ruku pod ruku, na svečanosti Crvenog križa, posjetili su papu Franju, sudjelovali na Grand Prixu Formule 1... Mjesec prije toga u javnosti su čak, tijekom službenog putovanja u Norvešku, izmijenili i poljubac pred okupljenim fotografima, no ni on nije uvjerio nikoga da su problemi u njihovom braku nestali.

Gdje je trenutno Charlene i što se uistinu događa iza zatvorenih vrata monegaška palače, znaju samo oni.

  • +4
Princ Albert i princeza Charlene u Vatikanu Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia