NAPISAO JOJ JE PJESMU

Može li romantičnije? Za Lejlin rođendan Tarik Filipović ispunio davno dato obećanje

07.10.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Naš glumac i voditelj Tarik Filipović nikada nije krio koliko je romantičan kada je u pitanju ljubavi i njegova voljena supruga Lejla Filipović, a upravo je njoj za ovaj rođendan odlučio napraviti ono što joj je godinama obećavao - napisati pjesmu koja je raznježila sve

Za 48. rođendan bivše Miss Hrvatske, lijepe Lejle Filipović, njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović odlučio je ispuniti davno dato obećanje - napisao joj je pjesmu.

Istu je objavio na svom službenom Instagram profilu i uz to dodao video satkan od njihovih zajedničkih fotografija, ali i onih na kojima poduzetnica Lejla pozira sama, a ispod objave ubrzo su 'pristigli' čestitari sa svih strana koji su poželjeli joj sretan rođendan.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Inače, Lejla i Tarik Filipović slove za jedan od najskladnijih parova s domaće scene, a ove su godine proslavili su i 16. godišnjicu braka.

Lejli za rođendan…🌸

Davno sam joj obećao pjesmu

Davno sam joj obećao pjesmu,

Al’ kao kap kad nestane,

I kroz slap nastavi da bude,

Tako jedan dodir njen iskru pjesnika u meni zgasne,

I zaboravu pjesmu preda…

Davno sam joj obećao stih,

Al’ pogled mili od jezera ljepši svih ko vir zavrti poetu u meni,

I muze u tren zgasnu…

Davno sam joj obećao rime,

Al’ svaki put kad s usana sklizne njeno ime,

Ko najljepše pjesme u kamen da se klešu,

I rime ostanu rasute u meni…

Davno sam joj obećao srok,

A ljubav vrela kroz vene mijenja tok,

Al’ nađe uvijek do srca put,

I natrag…

U uvijek… i zauvijek…

Zauvijek moja…

LEJLA…

T.F ❤️

Podsjetimo, Lejla i Tarik vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci tajne veze na Silvestrovo 2007. godine, a u srpnju su organizirali i tulum za prijatelje kako bi i s njima proslavili svoje vjenčanje.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

'Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom', komentirao je svojedobno popularni voditelj.

Lijepa je Lejla tada blistala u satenskoj vjenčanici boje šampanjca, a Tarik ju je iznenadio dolaskom pjevača Harija Mata Harija koji joj je otpjevao ljubavnu baladu 'Lejla'. Nekoliko mjeseci nakon sklapanja braka na svijet je stigao njihov sin Arman, čime je Lejlin sin Dino postao veliki brat.