bezvremenska ljepotica

U zanimljivom badiću: Lejla Filpović očarava fotografijom s odmora

08.08.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Poput mnogih Hrvata Lejla Filipović je pobjegla je od užurbane gradske svakodnevice i skrasila se na morskoj lokaciji i uživa u čarima ljeta. Nakon kratkog boravka u Italiji, ona i suprug Tarik Filipović odlučili su istražiti ljepote Hvara, o čemu svjedoče mnogobrojne fotografije koje Lejla gotovo svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu

Lejla Filipović trenutačno boravi na Hvaru, a sudeći po fotografijama vidi se da gušta u suncu, moru. Manekenka, bivša missica i supruga voditelja Tarika Filipovića zadnjih dana je pokazivala svoje ljetne haljine, a sad je pala i fotografija u kupaćem kostimu.

Pozirala na plaži

U jednom od najnovijih objava, privukla je pažnju u jednodijelnom badiću životinjskog printa, dok su njene obline bile u prvom planu. Kako bi se zaštitila od sunca, nabacila je svoj omiljeni modni dodatak - slamnati 'bucket’ šeširić (poznatim i pod nazivom ribarski šešir) i sunčane naočale.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Hrani se zdravo

Za nju vrijeme kad da je odavno stalo, a na božanstvenoj figuri pozavidjele bi joj i puno mlađe djevojke. Kako je bivša Miss Hrvatske ispričala svojedobno, nikad nije bila na dijeti, no trudi se hraniti zdravo. Sa suprugom redovito vježba u teretani, no dobru liniju i mladoliki izgled zahvaljuje i dobrim genima s majčine strane.

Prije odmora na Hvaru, Lejla i Tarik proveli su nekoliko dana u Italiji. Lejla je pokazala fotografiju na kojoj poziraju zajedno, a komentari su, kao i vski put, bili puni divljenja. Sada su supružnici u obilasku hrvatske obale.

NA REVIJI ROBERTA SEVERA

Lejla Filipović očitala modnu lekciju i pokazala da mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju