SPREMAN ZA NOVU VEZU

Multimilijunaš Elon Musk bacio oko na lijepu holivudsku glumicu

30.10.2017 u 16:44

Bionic
Reading

Poznata holivudska glumica Dakota Johnson toliko se svidjela uspješnom biznismeju i vlasniku kompanije Tesla, Elonu Musku, da je doletio za njom u Brazil ne bi li proveli nekoliko sati skupa prije povratka u Los Angeles

Američki tabloidi ne prestaju pisati o novoj romansi između poznate glumice Dakote Johanson i multimilijunaša Elona Muska, inače uspješnog biznismena i vlasnika kompanije Tesla, koji se bavi proizvodnjom električnih automobila.

Prema riječima izvora bliskih 46-godišnjaku, glumačka zvijezda toliko ga je očarala da je čak otišao do Brazila, točnije Rio de Janeira gdje se prošli tjedan na vjenčanju godine okupila mnogobrojna holivudska krema.

'Elon je Dakotu znao i otprije i nije morao letjeti do Brazila ako ju je htio vidjeti već je bio tamo jer ga je prijatelj Guy Oseary pozvao na ceremoniju obnove zavjeta', priopćili su glasnogovornici slavnog bogataša te dodali kako je s proslave otišao vrlo brzo i vratio se u Los Angeles zbog važnih poslovnih obveza.

Elon Musk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni život slavne glumice već je mjesecima pod povećalom te se nagađalo da je u vezi s pjevačem grupe 'Coldplay', Christom Martinom, da bi potom počele kružiti priče da se sve češće viđa s glumcem Jonom Hammom,  a sada je izgleda uspjela zavesti i poznatog biznismena.

 S druge strane Elon je prije dva mjeseca prekinuo svoju vezu s glumicom Amber Heard i sada je čini se i više nego spreman za novu ljubav.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bogati biznismen  bio je u turbulentnom braku gotovo 6 godina s britanskom glumicom Talulah Riley, s kojom se prošle godine rastao nakon podosta svađa i prekida.