EVE JOBS

Najmlađa kći Stevea Jobsa napravila zaokret u karijeri pa jahanje zamijenila manekenstvom

08.03.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Obitelj pokojnog Stevea Jobsa, osnivača tvrtke Apple, nije medijski eksponirana. No najmlađa od troje djece poznatog investitora mogla bi to promijeniti. Zgodna Eve Jobs bacila se u svijet modelinga i manekenstva

Kako je obznanila na svom, za javnost otvorenom Instagram profilu, Eve Jobs odlučila je ozbiljno pozabaviti se svojom manekenskom karijerom. Zato je potpisala ugovor s jednom od najvećih modnih agencija u SAD-u, DAN Model Management.

Posljednje od ukupno troje djece Stevea Jobsa koje je dobio s Laurene Powell Jobs, 23-godišnja Eve uz to je objavila i fotografiju.

‘Od sada me zastupa DNA models’, napisala je kratko i jasno mlada plavuša uz Polaroid fotografiju na svom profilu. Inače, spomenuta agencija zastupa neka od najvećih modnih imena današnjice poput Kaie Gerber, Emily Ratajkowski i Doutzen Kroes stoga je neupitno da će i bogatoj nasljednici vlasnika Applea pružiti prave prilike da se probije na modnu scenu.

Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U studenom prošle godine Eve je imala debi na pariškom tjednu mode, noseći kolekciju modne kuće Coperni.

‘Riječima ne mogu opisati koliko je ova kolekcija nevjerojatna. Bila mi je čast biti dio vaše postave’, rekla je tada. Ovogodišnji Tjedan mode u Parizu pratila je iz gledateljske pozicije, a posebno je se dojmila Louis Vuitton revija, u čijim je komadima i stigla. Kožne plave hlače u trapez, gležnjače i mini torbica ovog luksuznog brenda krasili su mladu ljepoticu kojoj predviđaju veliki modni uspjeh.

Zanimljivo, najmlađa članica obitelji Jobs sve do nedavno se profesionalno bavila jahanjem. Često je se moglo vidjeti na natjecanjima diljem SAD-a i ostatka svijeta.

Osim spomenute Eve, pokojni Steve Jobs i njegova supruga Laurene Powell Jobs imaju zajedno sina Reeda i kćer Erin.