ULOGA NEGATIVCA

Nakon 'Generala', Gorana Višnjića ćemo gledati u filmu o Gospinom ukazanju

05.03.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Nakon filma i serije redatelja Antuna Vrdoljaka u kojemu je glumio Antu Gotovinu, našu holivudsku uzdanicu publika će uskoro gledati u drami utemeljenoj na priči o ukazanju u Fatimi

Naš glumac u novom filmskom ostvarenju bit će negativac Artur Santos jer će biti među onima koji su imali namjeru spriječiti širenje svjedočanstava troje djece - desetogodišnje pastirice Lucije i njezinih malih rođaka Franje i Jacinte koja su 1917. godine, za vrijeme Prvog svjetskog rata u portugalskoj Fatimi svjedočila ukazanju Djevice Marije. U filmu redatelja Marca Pontecorvoa uz Višnjića će glumiti Harvey Keitel i Sônia Braga.

Goran Višnjić pokazao je fanovima nekoliko fotografija sa snimanja na Instagramu.

Snimanje 'Fatime', filma o jednom od najvećih marijanskih svetišta, odvijalo se u Lisabonu, a prati ga i pjesma 'Gratia Plena' koju je snimio Andrea Bocelli.

'Ima dana kad još uvijek ne mogu poverovati gdje se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske od koje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo nevjerovatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu', rekao je glumac jednom prilikom.

Gorana Višnjića publika je nedavno mogla vidjeti u znanstveno - fantastičnom serijalu 'Dr. Who' u kojem je glumio Nikolu Teslu. Nedavno smo ga gledali kao Antu Gotovinu u filmu i seriji 'General' u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka.

Izvor: Društvene mreže