svratio do rodnog kraja

Nakon vijesti o razvodu, Mate Rimac otkrio u čijem društvu provodi vrijeme

02.08.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Domaću javnost nedavno je iznenadila informacija da se razveo poznati poduzetnik i inovator, Mate Rimac. S Katarinom Lovrić vjenčao se prije tri godine, a navodno su se rastali prije nekoliko mjeseci

Hrvatski poduzetnik te osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes, podijelio je s pratiteljima više fotografija sa svog boravka u rodnom kraju Livnu.

Opušta se ali i radi

'Najbolje stvari u životu su besplatne', napisao je Mate Rimac uz jedan od videa kojeg je pokazao na Instagramu. U drugoj, ranijoj objavi je pokazao snimku na kojoj se vidi kako radi i jednu gdje može vidjeti kao se vozi u starom Golfu 'dvojki', uživa u prirodi, uz rijeku i večernjim susretima uz gitaru i bliske ljude.

'Ovo je samo mali pogled na to kako izgleda jedan dan ovdje. Btw. Nismo bili vezani jer je bila kratka vožnja preko livade do rijeke. Uvijek koristite sigurnosni pojas!', poručio je.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, u Livnu je sa svojim prijateljem osnovao organizaciju Linovate, kako bi pomogao ljudima iz svog rodnog mjesta da lakše započnu neki posao i da ostanu. Ranije je opisao da je u svom kraju 'spokojno osjeća', a svojedobno je se prisjetio i teških trenutaka koje je proživljavao tijekom školovanja.

NEMA ODMORA

Posljednje pripreme za večerašnji događaj: Nakon leta Nevere nad Dubrovnikom, Mate Rimac snimljen na Stradunu

Pogledaj galeriju

'Jako su me zlostavljali, ali nisam nikome govorio o tome jer sam mislio da će biti još gore. Nisam bio odličan učenik, ali mom se profesoru sviđalo to što radim, pogotovo u tim predmetima gdje smo stvarno nešto izrađivali. Dao mi je samopouzdanje i pružio mnogo iskustva. Mislim da bez njega kompanija danas ne bi postojala', ispričao je Rimac u razgovoru objavljenom na stranici CNBC-a.