NE ODUSTAJU

Ne nazire se kraj agoniji: Brad Pitt odbija ispuniti Angelinin zahtjev

17.07.2024 u 11:52

Bionic
Reading

Ni osam godina, otkako je Angelina Jolie podnijela papire za razvod od Brada Pitta, ne prestaju njihovi sukobi na sudu. Bivši supružnici, koji još uvijek nisu razriješili i okončali pravnu bitku oko francuskog vinograda kojeg su kupili zajedno, nastavljaju s okršajima

Bivši supružnici svoju su vezu započeli 2005., kada je Brad Pitt zbog lijepe Angeline Jolie ostavio tadašnju suprugu Jennifer Aniston. Vjenčali su se 2014. godine, a samo dvije godine kasnije glumica je podnijela papire za razvod.

Ni osam godina kasnije njihovoj brakorazvodnoj parnici ne nazire se kraj, dapače, sve se ponovno zakompliciralo. Iako je službeno njihov raskinut te su zakonski samci, drugi aspekti kojih se njihov razvod tiče još su uvijek na sudu i predmet mnogobrojnih sporova.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Magazin People došao je u posjed sudskih dokumenata koji otkrivaju kako je Pitt reagirao na zahtjev Angeline Jolie, označavajući ga kao 'nametljiv i senzacionalistički'.

Naime, odvjetnički tim Brada Pitta tvrdi kako je dobrovoljno ponudio predočiti dokumente koji bi napokon rasvjetlili događaj koji je prethodio njihovom razvodu, a koji se dogodio na obiteljskom letu sada već bivših supružnika.

KAO VINO...

Uz ovakve fotografije Brada Pitta suludo je trošiti riječi

Pogledaj galeriju

Jolie je njegov naum odbacila i zatražila očitovanje i svjedočenje trećih strana, uključujući i osobe od najvećeg povjerenja koji bi trebali progovoriti o najosjetljivijim pitanjima kao što je rehabilitacija, na koju se Pitt dobrovoljno prijavio nakon incidenta u avionu, a sve u pokušaju da se popravi.

Slijedi li razotkrivanje?

Uz to trebali bi biti otkriveni i rezultati testiranja na droge i alkohol, kojima je navodno podvrgnut, kao i njegovoj navodnoj prekomjernoj uporabi i zlouporabi alkohola.

Sve to zapravo je nastavak događanja iz ožujka kada je Angelinin tim otkrio kako se Pittove tužbe nikada nisu odnosile na poslovni spor, već je sve bio njegov pokušaj da prikrije ozbiljno zlostavljanje. Upravo zbog svega toga Angelina traži svjedočenje treće strane, a koji bi rasvjetlili navodno zlostavljanje koje je glumica od bivšeg supruga navodno doživjela tijekom tog leta, a što je dovelo do njihovog razvoda.