zna se za koga će ona

Ne odustaje: Taylor Swift na dodjeli MTV nagrada pozvala obožavatelje da glasaju

12.09.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Taylor Swift u srijedu je ponovno pozvala obožavatelje da se registriraju za glasovanje na predsjedničkim izborima u SAD-u dok je prihvaćala MTV-jevu nagradu

Glazbenica je osvojila nagradu za spot godine za pjesmu 'Fortnight' te je zahvalila vjernim obožavateljima što su je nagradili tom nagradom koju je ponijela kući treću godinu zaredom.

'Uvijek pokušavam smisliti način da vam zahvalim što ste učinili moj život ovakvim kakav jest', rekla je Taylor Swift, koja je režirala spot.

Poziv 34-godišnje međunarodne megazvijezde uslijedio je nakon njezine podrške Kamali Harris u minutama nakon predsjedničke debate demokratske kandidatkinje i republikanca Donalda Trumpa prethodne večeri. 'Ako imate više od 18 godina, molimo vas da se registrirate za glasanje za nešto drugo što je vrlo važno', dodala je dok je prihvaćala MTV-jevu nagradu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Inače, objava na Instagramu u kojoj je američka pop megazvijezda izrazila podršku za predsjedničku kandidatkinju demokrata prikupila je preko devet milijuna 'lajkova', uključujući od drugih zvijezda poput Jennifer Aniston, Caitlin Clark ili Selene Gomez.

Dat će joj glas

Ubrzo nakon što je Harris završila sučeljavanje sa svojim republikanskim protukandidatom Donaldom Trumpom u utorak navečer, 34-godišnja Swift je svojih 283 milijuna pratitelja kazala da će Harris i njezin potpredsjednički kandidat dobiti njezin glas na izborima 5. studenog. 'Glasam za @kamalaharris jer se ona bori za prava i ciljeve za koje ja vjerujem da ih treba braniti jedan ratnik', objavila je Swift.

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju

Nazvala je Harris 'staloženom' i 'nadarenom' i rekla kako smatra da će ona voditi zemlju smireno, a ne kaotično.

Swift se fotografirala sa svojom mačkom u objavi koju je nazvala 'Ljubiteljica mačaka bez djece', čime je bocnula Trumpovog potpredsjedničkog kandidata JD Vancea koji je u intervjuu 2021. neke demokratkinje nazvao 'gomilom ljubiteljica mačaka bez djece'. U međuvremenu je rekao se radilo o pukom sarkastičnom komentaru.

Trumpov pristaša Elon Musk, čelnik Tesle i vlasnik društvene platforme X, na njoj je napisao: 'U redu, Taylor ... pobijedila si ... Dat ću ti dijete i braniti tvoje mačke svojim životom'. Njegova poruka je nazvana 'odvratnom', mizoginom' i 'jezivom'.

Trump je u srijedu rekao da 'nije obožavatelj Taylor'. 'Bilo je samo pitanje vremena', rekao je Trump u intervjuu za Fox News. 'Ona je veoma liberalna osoba. Čini se da uvijek podrži demokrata, a vjerojatno će platiti cijenu zbog toga na tržištu'.

EVO TKO JE SVE BIO

Slavne face napunile tribine na US Openu: Taylor Swift nije skidala ruke s Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju