Miljenik Hajdukovih navijača

Ne radi to često: Marko Livaja iznenadio fanove obiteljskim fotografijama

03.03.2022 u 12:12

Bionic
Reading

Zvijezda Hajduka za razliku od drugih sportskih kolega nije pretjerano aktivan na društvenim mrežama. Na Instagramu se oglasio nakon tri mjeseca pauze i to kakvim prizorom

Marko Livaja je s fanovima podijelio fotografiju na kojoj pozira s djecom i 14 godina starijom suprugom Iris Rajčić. Prizor je nastao prije nekoliko dana na proslavi prvog rođendana sina Lorenza, a izazvao je oduševljenje i more komentara podrške Hajdukovih navijača. Inače, dječak je drugo dijete Marka i bivše manekenke. Par ima i šestogodišnju kći Elizabet.

Iris mnogi smatraju najzaslužnijom za nogometašev ostanak u Hajduku. Premda je Livaja dobio milijunske inozemne ponude raznih klubova, ipak je potpisao trogodišnji ugovor s domaćim klubom u kojem je i počeo svoju nogometnu karijeru i kojem je donio nevjerojatan nogometni uspjeh (u 27 utakmica zabio je 26 golova i to u prvenstvu i kupu).

Podsjetimo, manekensko-nogometni par prohodao je 2014. godine nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

  • +4
Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX