BABY LASAGNA:

'Ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovno izaći na pozornicu'

11.05.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Baby Lasagna večeras nastupa u finalu Eurosonga u Malmö Areni, a svi vjeruju kako će sa svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' osvojiti prvo mjesto

'Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život. Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati 'Rim Tim Tagi Dim', rekao je Marko Purišić kojega cijela Europa sada zna pod njegovim umjetničkim imenom Baby Lasagna za HRT.

Prema riječima Tomislava Štengla, šefa HRT-ove eurovizijske delegacije nitko se u našoj delegaciji ne opterećuje prognozama.

68. po redu Eurosong na kojem će, nada se cijela zemlja, slaviti Hrvatska i Baby Lasagna održat će se večeras u Malmö Areni.

  • +114
Proba natjecatelja uoči finalne večeri Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Otkako smo ovdje svi nas tretiraju kao favorite, no mi se u našoj delegaciji ne opterećujemo prognozama. Umjesto toga želimo da Marko večeras napravi još jedan nastup za pamćenje, kao što je to učinio u polufinalnoj večeri Eurosonga. Hoće li to Hrvatskoj donijeti prvu pobjedu na Eurosongu doznat ćemo večeras, a dotad možemo reći da je Baby Lasagna apsolutni miljenik kako hrvatske tako i europske publike i samim tim već je pobijedio na ovom natjecanju', kaže Tomislav Štengl, šef HRT-ove eurovizijske delegacije za HRT.

Naš predstavnik, od ukupno 25 glazbenika nakon diskvalifikacije nizozemskog predstavnika Joosta Kleina, nastupit će pod rednim brojem 22.

Komentator prijenosa je Duško Ćurlić, a spektakl počinje večeras u 21 sat.