rastužio fanove

Neno Belan o Baby Lasagni i zašto mu prijatelj Marijan Ban više ne nastupa

21.05.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Popularni glazbenik već četiri desetljeća suvereno plovi glazbenim morima, a iduće godine će svojim obožavateljicama Dan žena pokloniti koncert u zagrebačkoj Areni. Tim povodom pričao je među ostalim o najvažnijim ženama u njegovu životu te nekadašnjem pjevaču Daleke obale, koji se povukao iz javnosti

Na slavljeničkom koncertu u Areni uz njegove Fiumense pridružit će mu se i gosti, a među njima će biti i njegova kći Nikolina. Otkrio je da radi u HNK u Zagrebu i da su njegova mezimica, majka i nećakinja, najvažnije žene u njegovom životu.

Kazao je da su žene 'osnovni gradivni blok svačijeg života te da tko ima sreće, ima puno ljubavi u životu i taj je sretan čovjek' te 62-godišnji pjevač smatra 'da spada u to'.

  • +3
Neno Belan Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Belan danas živi na četiri adrese: riječkoj, zagrebačkoj, splitskoj i bračkoj, a kad naredni put posjeti Split, vidjet će se s prijateljem Marijanom Banom. 'On vozi neki svoj film, dobar je, uvijek je nasmiješen. Neće više nažalost da nastupa pred publikom, ali to je njegova odluka. Mi to poštujemo', otkrio je Neno za In Magazin.

25. godišnjica zajedništva

[FOTO] Neno Belan & Fiumensi u Domu sportova proslavili veliku obljetnicu i rasplesali publiku

Pogledaj galeriju

Pričao je i o uspjehu Baby Lasagne. Kazao je da je fatalist i da vjeruje da je 'sve već unaprijed zapisano u zvijezdama'. Za Marka Purišića smatra da je 'dečko koji ima 'bazičnu iskrenost, energiju koju on najviše voli kod ljudi' te da 'nije slučajno da se ovo sve oko njega događa'. Belan mislim da je 'upravo ta energija uzrok svemu'.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell