PERFECT COUPLE

Netflixov hit pokrenuo je novi trend i u njemu svi žele sudjelovati

17.09.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Pjesma glazbenice Meghan Trainor uvrštena je u Netflixovu seriju 'Perfect Couple' te je brzo postala trend na društvenim mrežama. Na TikTok-u svi plešu koreografiju s uvodne špice, no nisu baš svi odmah bili 'za' tu ideju

Svi pričaju o Netflixovoj seriji 'Perfect Couple', a čini se kao da tvorci serije baš ništa nisu prepustili slučaju. Od velikih imena u glumačkoj postavi, misterioznog ubojstva i napete završnice u kojoj sve do posljednjeg časa ne znamo tko je krivac, pa sve do onog catchy prepoznatljivog trenutka uz glazbenu pozadinu.

I baš kao što je u dokumentarcu o liku i djelu Davida Beckhama ostao zapamćen posljednji ples Victorije i sportaša u kojem su pjesmu 'Islands in the Steam' plasirali na top ljestvice najslušanijih pjesama u danima nakon objavljivanja serije, isto se dogodilo i s pjesmom kojom su se poslužili i tvorci serije 'Perfect Couple'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Pjesma 'Criminals' zaludila je društvene mreže, ali i Nicole Kidman

Na uvodnoj špici u seriju možemo vidjeti sve glumce kako se 45 sekundi zabavljaju na pjesmu 'Criminals' popularne glazbenice Meghan Trainor.

Na prvu se ples mnogima učinio čudan i bizaran, no iz epizode u epizodu plesna špica postala je sve zabavnija i zabavnija, da bi na kraju došlo do toga da gledatelji više ni ne osjećaju potrebu preskočiti tih 45 sekundi, već uživati u plesu velikog broja glumaca koji su se, barem kako izgleda, sjajno zabavili snimajući.

Plesna scena u 'Perfect Couple' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ples je zaludio društvene mreže, a pjesma je postala veliki hit. Zanimljivo je naglasiti kako je autorica pjesme trenutno na turneji na kojoj ova pjesma čak nije ni bila dio odabranih pjesama za izvođenje, no preko noći je shvatila da pjesmu treba uvrstiti u svoju set listu.

  • +3
Nicole Kidman Izvor: Ostale fotografije / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Iako se plesna točka sada čini kao pun pogodak, glumci su se isprva protivili snimanju iste.

Glumica Eve Hewson otkrila je da su neki članovi glumačke postave čak prijetili da će zvati svoje menadžere jer nisu htjeli zaplesati pred kamerama. I dok je u grupi na WhatsAppu u tijeku bilo negodovanje te žustra diskusija o plesu, ona je jedva čekala zaplesati koreografiju koju im je zadao producent.

'Kako smo se približavali kraju snimanja, dobili smo e-mail od našeg producenta kojeg volimo i za kojeg bismo vjerojatno učinili sve', otkrila je Hewson Jimmyju Fallonu te dodala da je jedino Liev Schreiber objeručke prihvatio plesni zadatak.

@fallontonight Eve Hewson shares a behind-the-scenes video of the iconic The Perfect Couple dance 😂 #FallonTonight #TonightShow #PerfectCouple #EveHewson #JimmyFallon ♬ original sound - FallonTonight

O plesu se oglasila i Nicole Kidman otkrivši da isprva nije bila za tu ideju, ali da je naposlijetku pristala otplesavši kao što bi to učinila Greer koju je u seriji utjelovila.

'Nadam se da ste shvatili da plešem kao Greer, a ne kao Nicole', poručila je Kidman.

@entertainment_weekly #NicoleKidman originally didn’t want to do the wacky choreographed dance in the title sequence of #ThePerfectCouple 😆 #LievSchreiber #Netflix #MurderMystery ♬ original sound - Entertainment Weekly