KOJI JE RAZLOG?

Ni plaća od 5500 eura mjesečno nije privukla slavne kuhare da prihvate ponudu Cristiana Ronalda

21.01.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Nakon što je zbog potpisanog ugovora, po kojem će dvije i pol godine igrati za Al Nassr, preselio u Saudijsku Arabiju, Cristiano Ronaldo krenuo je u potragu za kuharom koji će pripremati delicije za njega i njegovu mnogobrojnu obitelj

Nakon što je 37-godišnji Cristiano Ronaldo potpisao ugovor s Al Nassrom, u Saudijsku Arabiju preselio je svoju mnogobrojnu obitelj. No, iz dana u dan niču novi problemi.

Nakon što je pronašao idealnog batlera, nogometaš je u potrazi za savršenim kuharom koji bi, osim tradicionalne portugalske kuhinje, trebao znati pripremati i ostale, osobito azijsku hranu i njemu i Georgini omiljeni sushi.

Kako piše Daily Mail, kuhar, koji još uvijek nije pronađen, morat će pripremati i hranu za njihovu djecu, zbog kojeg neki misle kako je to prevelika odgovornost za plaću od 'samo' 5500 eura mjesečno.

  • +5
Georgina Izvor: Profimedia / Autor: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

A što točno jede jedan od najboljih i najpoznatijih nogometaša današnjice otkrila je sama Georgina Rodriguez u Netflixovom dokumentarcu Soy Georgina, priznavši da se i ona i djeca moraju pridržavati strogih pravila koje je zadao nogometaš.

Tako Ronaldo jede hranu koja je bogata proteinima i zdravim ugljikohidratima, kao i žitarice, voće i povrće, dok su na njegovoj listi zabranjenih stvari slatkiši i gazirani sokovi, umjesto kojih pije puno vode. Istog načina prehrane pridržava se i njegova obitelj, a ukoliko i 'zgriješe' i pojedu koji slatkiš, nakon toga obavezno slijedi trening.