film 'Babygirl'

Nicole Kidman o novim seks scenama: 'Ne želim ovo više raditi, ali bila sam prisiljena'

28.08.2024 u 18:54

Bionic
Reading

Nicole Kidman već smo gledali u nekoliko riskantnih uloga koje puno otkrivaju, a ova posljednja u filmu 'Babygirl' ostavila je glumicu s posebnom nelagodom

Na Venecijanskom filmskom festivalu bit će predstavljen film 'Babygirl', film koji je žanrovski opisan kao erotski triler, a u kojem glavnu ulogu tumači Oskarovka Nicole Kidman.

Popularna glumica poznata je po prihvaćanju riskantnih uloga, a ova posljednja za glumicu je bila posebno neugodna. Njezin partner s ekrana je Harris Dickinson, 28-godišnji američki glumac, a izazov snimanja scena seksa ovaj put teško je pao 57-godišnjoj glumici.

Nicole Kidman u novom erotskom trileru

'Snimila sam neke filmove koji su prilično razotkrivajući, ali ne ovakve', komentirala je glumica za strane medije i objasnila kako je snimanje seks scena u filmu trajalo poprilično dugo.

ZaštiĆena od sunca

Dobro raspoložena Nicole Kidman ukrala je sve poglede na plaži

Pogledaj galeriju

Snimanje erotskih scena više je od posla koji ostaviš pri povratku u svoj dom. Atmosferu i priču sa seta glumica je vukla sa sobom: 'Nikada se nisam izvukla iz toga, stvarno. Ostavilo me iznerviranu. U nekom trenutku sam pomislila da ne želim da me se dira. Ne želim ovo više raditi, ali sam u isto vrijeme bila prisiljena to učiniti'

Prizore koje ćemo vidjeti u filmu Kidman je opisala kao nešto što svi rade i skrivaju u svoja četiri zida, ali upravo taj faktor skrivanja bio joj je problematičan. Nešto što svi skrivaju, ona je snimila i pretvorila u filmske scene, zbog čega je osjetila nelagodu.

'Osjećala sam se vrlo izloženo kao glumac, kao žena, kao ljudsko biće', komentirala je otkrivši da je u cijelom procesu podrška bio njezin suprug Keith Urban.

ZAJEDNIČKI TRENUCI

Nicole Kidman i Keith Urban ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni

Pogledaj galeriju