TROOPING THE COLOUR

Ništa od povratka: Iz Londona stigao novi udarac za Meghan Markle i princa Harryja

05.06.2024 u 19:55

Bionic
Reading

Baš kao ni prošle godine, kralj Charles ni ove godine nije pozvao Meghan Markle i princa Harryja na Trooping the Colour

Iako su se možda nadali popravljanju odnosa, princ Harry i Meghan Markle ni ove godine nisu dobili pozivnicu za Trooping the Colour. Prema pisanju magazina People, koji su dobili potvrdu iz Londona, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće prisustvovati proslavi rođendana britanskog kralja Charlesa III, koja je zakazana za 15. lipnja.

To je zapravo isti scenarij koji se odigrao i prošle godine, kada je kralj Charles odlučio ne poslati pozivnicu u Montecito. Otkako su 39-godišnji princ Harry i 42-godišnja Meghan Markle odstupili s mjesta radnih članova kraljevske obitelji, na ovako važna događanja ih se ne poziva.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Otkako su zajedno, Meghan i Harry prisustvovali su Trooping the Colour 2018., mjesec dana nakon vjenčanja, te 2019., samo nekoliko tjedana nakon rođenja princa Archieja. 2020. i 2021. proslava je održana za kraljicu Elizabetu II u dvorcu Windsor no bez velikog i pompoznog okupljanja zbog pandemije koronavirusa.

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Emmanuel Osodi / AFP / AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

2022. godine Meghan i Harry su doputovali u Veliku Britaniju i prisustvovali specijalnoj proslavi Trooping the Colour koja se poklopila s platinastim jubilejom kraljice Elizabete II, koja je proslavila i 70 godina na tronu, no tada se nisu pridružili ostatku obitelji na balkonu Buckinghamske palače.

UPLAKANA PORED CHARLESA

Krije li palača nešto od javnosti? Suze kraljice Camille obišle svijet

Pogledaj galeriju

Meghan i Harry gledali su proslavu, procesiju, ali i zračnu predstavu Kraljevskih zračnih snaga iz sobe gdje su bili s ostalim članovim kraljevske obitelji koji ne rade.

sve osim nogometa

Učitavanje...