glumačka zvijezda

Nitko mu ne bi dao ove godine: Don Johnson otkrio tajnu svog fantastičnog izgleda

02.10.2024 u 11:47

Bionic
Reading

Don Johnson na scenu je došao 1980-ih, a tu je još i danas... Popularni glumac u intervjuu je otkrio tajnu svog sjajnog izgleda u čak četiri desetljeća hvalevrijedne karijere

Iako mu nitko ne bi dao te godine, Don Johnson ponosno nosi svoje 74 godine! Čak četiri desetljeća nakon što je njegova kultna serija Miami Vice debitirala, glumac je daleko od umirovljenja pa aktivno paralelno glumi u čak dva Netflixova projekta!

74-godišnji glumac aktivan je u Netflixovom filmu 'Rebel Ridge' i ABC-jevoj novoj seriji 'Doctor Odyssey', a iz oba projekta izvire njegova živahna energija.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Sretan obiteljski život

Osim energijom i talentom, glumac očarava i svojim fit izgledom, a tvrdi da tajna njegovog dobrog izgleda leži u kretanju.

'Udaj se ispravno! Loš brak će te postarati', rekao je Johnson osvrćući se na svoj brak s Kelley Phleger koji traje od 1999. godine.

Naime, popularni glumac iza sebe ima tri braka, međutim dva su s istom osobom.

Godine 1976. tek nekoliko mjeseci trajao je prvi brak s Melanie Griffith, a onda su se ponovno sastali 1989. godine i bili u braku sve do 1996. godine. Tri godine nakon glumac je oženio Kelley Phleger, a 19 godina mlađa odgojiteljica ga, kako kaže, održava mladim.

Proslavio ga Miami Vice

Popularni glumac slavu je stekao kao detektiv James Sonny Crockett, fikcionalni lik iz hit serije koja se prvi put emitirala od 1984. do 1990. godine.

Šarmantni detektiv je, osim šarmom, pozornost plijenio i stilom pa je glumac tako postao stilska ikona osamdesetih, a njegovo pastelno laneno odijelo i mokasinke bez čarapa bili su must-have svih modernih muškaraca.

'Ovo je jedini look koji mi se ikada sviđao i u kojem sam se osjećao individualno, a sada ga nosi svaki tip, njegov brat i njegov pas', rekao je glumac sredinom osamdesetih.

Komentirajući utjecaj Sonnyja Crocketa, Johnson je zaključio: 'Tada mi je cilj bio ne biti zauvijek Sonny Crockett. Vidio sam opasnost glumaca koji su se previše mogli identificirati sa svojim likom. Osjećao sam se kao da se moram odvojiti od Sonnyja kako bi me ljudi na kraju mogli vidjeti kao druge likove.'

Don Johnson Izvor: Profimedia / Autor: American Pictorial / Hollywood Archive / Profimedia