nova serija

Dugo ga nije bilo: Ashton Kutcher se vraća na televiziju

01.10.2024 u 12:50

Bionic
Reading

Ashton Kutcher glumit će u novoj seriji 'The Beauty'. Sa snimanjima se počinje već u studenom, još se uvijek traži glavna glumica, no glumački postav uključuje zvijezdu 'Dahmera' Evana Petersa, kao i brojne druge istaknute glumce

Iako je nekoć bio jedna od najvećih zvijezdi svijeta glume, odluke koje je u posljednje vrijeme donio Ashton Kutcher koštale su ga dobrog glasa. Međutim, sada 46-godišnji glumac ima novi projekt koji okuplja brojne zvijezde, što je svakako dobar preduvjet za uspjeh.

Nova serija Ryana Murphyja pod nazivom 'The Beauty' navodno će okupiti Evana Petersa, Anthonyja Ramosa i Jeremyja Popea, a Ashtonova uloga navodno bi trebala biti uloga tehnološkog milijardera.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Ashton Kutcher dobio ulogu u novoj seriji

Serija će navodno imati 11 epizoda, a kreatori serije su Jeremy Haun i Jason A. Hurley.

'Moderno društvo opsjednuto je vanjskom ljepotom. Što ako postoji način koji jamči da svakim danom postajete sve ljepši i ljepši? Što ako se radi o spolno prenosivoj bolesti? U svijetu ljepote fizičko savršenstvo je dostižno. Velika većina stanovništva to je iskoristila, ali detektivi Foster i Vaughn uskoro će otkriti da to ima užasnu cijenu', stoji u opisu serije koja bi s produkcijom trebala započeti u studenom.

Tema ljepote ovih je dana očito posebno zanimljiva, a bit će zanimljivo vidjeti kako će biti obrađena u ovom naslovu čija je produkcija stigla u ruke Ryana Murphyja (koji iza sebe ima rad na serijama 'Američka horor priča' i 'Glee') te Matthewa Hodgsona (čiji potpis stoji iza filma 'Jedi, moli, voli' i serije 'Glee').

Privatni život ipak ne ide baš tako dobro

I dok se glumac konačno može pohvaliti nekim projektom koji ima izglede za uspjeh, privatan život Kutchera navodno je krenuo nizbrdo nakon što je njegov bliski prijatelj P Diddy optužen federalnom optužnicom za trgovinu ljudima u svrhu seksa.

Iako je glumac 2019. odbio govoriti o partijima koje je posjećivao, njegova supruga Mila Kunis navodno je ipak saznala što je sve bilo uključeno u zabave kod Diddyja pa su se strani mediji raspisali i o njezinom odlasku od popularnog supruga. Međutim, o razilaženju popularnog para ipak još nema konačnih vijesti koje bi potvrdile navodan krah braka.

sportsko izdanje

Ashton Kutcher snimljen nakon dugo vremena, a pažnju je privukao novim imidžom

Pogledaj galeriju