nikad nije kasno

Nitko nije cool kao Jennifer Coolidge: Osvojila još jedno veliko priznanje, a onda poslala i značajnu poruku

16.01.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Iako je glumica i sama rekla da ne zna je li ovo njezin početak ili kraj, čini se da je ulogom u popularnoj seriji 'Bijeli lotos' zbilja osvojila sve - od gledatelja do kritičara. Glumica je opet zasjala u crnoj svečanoj haljini, a ovaj put nije izostao ni inspirativan govor kojim se obratila svima koji polako odustaju od svojih snova misleći da ih nikad neće ostvariti

Prije nekoliko dana popularna glumica osvojila je nagradu koju je dugo priželjkivala - za svoju ulogu u seriji 'Bijeli lotos' osvojila je Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice. Jennifer Coolidge ponovno je slavila sinoć na dodjeli nagrada prema odabiru kritičara jer su je i oni proglasili najboljom sporednom glumicom u spomenutoj seriji! Glumica koja vrhunac karijere, bar sudeći po priznanjima, doživljava u 60-im godinama poslala je znakovitu poruku svima koji još uvijek traže svoje mjesto pod suncem.

Glumica je i inače poznata po svom britkom smislu za humor te svakim obraćanjem svojim obožavateljima pokrene lavine smijeha, no ovaj put imala je poruku za sve one koji se trude ostvariti svoje snove i doći do pozicija o kojima sanjaju.

'Želim vam zahvaliti. Želim se obratiti svima koji slušaju. Za sve ljude koji pomalo izgubili nadu nadam se da vam ovo daje inspiraciju. Sve je gotovo tek kad je gotovo. Nije gotovo dok ne umrete. Hvala, puno vam hvala', rekla je glumica nakon što joj je uručena nagrada.

Podsjetimo se, glumica je tek ove godine osvojila glumačka priznanja zbog uloge u popularnoj seriji HBO-a, a kolege glumci s oduševljenjem su dočekali njezine nagrade jer ju mnogi smatraju poprilično podcijenjenim s obzirom na talent koji je pokazala u raznim ulogama u kojima smo je gledali. Svestrana glumica i komičarka najpoznatija je po ulozi Stiflerove mame u filmu 'Američka pita', glumila je i u filmovima 'Plavuša s Harvarda' te 'Plavuša uzvraća udarac', a u nešto drugačijoj ulozi nalazi se i u Netflixovoj seriji 'Promatrač'.

  • +7
Jennifer Coolidge Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Imala sam velike snove i očekivanja kada sam bila mlada, ali uvijek sam nekako ostala autsajder. Imala sam grandiozne ideje, no postajala sam sve starija i starija. Ova nagrada za mene je novi početak i razlog da nastavim sanjati', rekla je glumica kada je osvojila svoj prvi Zlatni globus koji joj je dodijeljen u 62. godini, a glumica je tada rekla da ne zna je li ovo tek početak ili kraj.

Osvojivši nagradu kritike, pobijedila je kolegice Claire Danes (Fleishman Is in Trouble), Daisy Edgar-Jones (Under the Banner of Heaven), Niecy Nash (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) i kolegicu iz serije Aubrey Plazu.

  • +24
28. Critic's Choice Awards Izvor: Profimedia / Autor: AVALON / AVALON / PROFIMEDIA