sa sinom jedincem

Nježna majčinska strana Melanije Trump: Pokazala slike iz obiteljskog albuma

13.09.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Čak i kada je obitelj proživljavala teške dane kada je Donald Trump bio u središtu pozornosti zbog skandala sa Stormy Daniels i kada se doznalo da je Melaniju varao sa starletom, glavni cilj Melanije Trump bio je zaštititi njihovog jedinog sina

Bivša prva dama Amerike Melania Trump uskoro objavljuje svoju prvu knjigu, odnosno svoje prve memoare. Za nešto više od dva tjedna šira će javnost dobiti priliku upoznati Melaniju na nešto drugačiji način, a na društvenim mrežama ona polako otkriva teme o kojima se raspisala u knjizi.

Osim o pokušaju atentata na Donalda Trumpa, Melania je otkrila i svoju nježniju stranu i progovorila o majčinstvu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Melania Trump posebno je 'slaba' na svog sina Barrona

54-godišnjakinja se u najnovijoj objavi na Instagramu raspričala o majčinstvu i podijelila dosad neviđene fotografije svog jedinca, Barrona.

'Izazovi i nagrade majčinstva, od neprospavanih noći do radosnih prekretnica, donose ogromno ispunjenje koje samo majka razumije. Lekcije koje sam naučila iz ovog iskustva su duboke i oblikovale su me na načine koje nikad nisam mogla zamisliti', komentirala je Melania koja je sina jedinca dobila 2006. godine u braku s Donaldom Trumpom.

18-godišnji Barron sada je student na prestižnom Sveučilištu New York, iako je tamo mnoštvo profesora koji su potpisali otvoreno pismo protiv njegova oca 2020. godine.

ZNA ODABRATI

Melania Trump i u 'običnom' stajlingu izgleda kao milijun dolara

Pogledaj galeriju