SAM NIVOLA

Nova nepo beba: Priliku života dao mu je Netflix i stavio ga rame uz rame s Nicole Kidman

18.09.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Dva dana nakon što je Netflixova američka serija 'Idealan par' (The Perfect Couple) krenula s emitiranjem postala je najgledanija u Hrvatskoj. Uz Lieva Schreibera, Nicole Kidman, Isabelle Adjani i Eve Hewson, ulogu u njoj dobio je i Sam Nivola u ulozi Willa, najmlađeg sina u obitelji Winbury

Sam Nivola kao senzibilni Will u Netflixovoj hit seriji zaljubljen je u Chloe (Mia Isaac), kćerku lokalnog šefa policije Dana Cartera (Michael Beach). Nema osobito visok sud o obitelji, a svojedobno se zaljubio u profesoricu francuskog te je ona otjerana iz njegova doma.

Mladi glumac dobio je ulogu u trećoj sezoni serije 'Bijeli lotos' uz Waltona Gogginsa i Aimee Lou Wood, a osim njih, u njoj će glumiti Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Tayme Thapthimthong, Alton Goggins, Sarah Catherine Hook i Patrick Schwarzenegger.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, prije nego je odlučio priključiti se seriji, Nivola je tražio savjet od Meghann Fahy (koja u 'Idealnom paru' glumi Merritt Monaco).

Za People je na premijeri serije u Los Angelesu podijelio svoje uzbuđenje zbog nadolazeće uloge u nagrađivanoj seriji Mikea Whitea i savjete koje je dobio od kolegice. 'Mislim, smiješno je, ali saznao sam da ću dobiti ulogu u 'Bijelom lotosu' zadnjeg dana snimanja, dok smo snimali plesnu sekvencu', rekao je.

'Otkrila mi je neke insajderske informacije o Mikeu Whiteu jer svaki redatelj ima svoje karakteristike i načine na koje radi. Zapravo je sve što mi je rekla to da je on jako fin i da se stvarno dobro ponaša prema glumcima te da ću se i dobro provesti i izgledati *ebeno sjajno', kaže Nivola.

  • +3
Sam Nivola Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Englesko-američki glumac

Samuel John Nivola rođen je 26. rujna 2003. godine. Sin je glumaca Alessandra Nivole ('Coco avant Chanel', 'Jurassic Park III') i Emily Mortimer ('The Newsroom', 'Match Point', 'Paddington in Peru'). 'U potpunosti iskorištavam to što su moji roditelji glumci i pokušavam naučiti što više mogu od njih', objasnio je.

Ima mlađu sestru May (rođenu 2010.), također glumicu. Rođen je u Londonu, a odrastao u njujorškoj četvrti Boerum Hill u Brooklynu. Pohađao je školu Saint Ann's u Brooklynu, a zatim Sveučilište Columbia. Glumački debi imao je u emisiji 'Doll & Em' 2013. godine. Također je glumio u seriji 'The Pursuit of Love', a pažnju je privukao i ulogom u filmu 'White Noise', uz Adama Drivera, kao i u filmu 'Maestro' o legendarnom američkom skladatelju Leonardu Bernsteinu uz Bradleyja Coopera.

Poznat je po tome što se drži povučeno, daleko od svjetla reflektora, fokusirajući se na karijeru i razvijajući svoj talent. Na društvenim mrežama objavljuje uglavnom fotografije s novostima iz profesionalnog života, vezane uz njegove projekte i događanja na kojima sudjeluje. Od njega se očekuje da će nastavi birati izazovne uloge koje će mu omogućiti da pokaže svoju svestranost i glumačke vještine.