POVRATAK U PROŠLOST

Melania Trump iskreno: 'Ponosno stojim iza svojih golih fotografija'

19.09.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Supruga Donalda Trumpa, Melania Trump, nastavlja s objavom videa na svom profilu na društvenoj mreži X, kojima najavljuje izlazak svojih memoara

Iako su možda mnogi mislili kako se bivša prva dama Amerike, Melania Trump, srami svoje prošlosti, posljednjim je potezom dala jasno do znanja da je ona itekako ponosna na sve što je napravila.

54-godišnja supruga Donalda Trumpa nastavlja raditi na promociji svojih memoara, koji tek trebaju stići na police knjižara diljem svijeta, a tim povodom snimila je još jedan video i uzburkala javnost.

Gole fotografije

Ovoga se puta Melania osvrnula na svoje gole fotografije, koje je snimila u doba svojih manekenskih dana, te je rekla:

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Zašto ponosno stojim iza svojih golih fotografija? Mislim da je važnije pitanje zašto su mediji odabrali fokusirati se na moje slavljenje ljudskog oblika na modnom snimanju? Zar više nismo u stanju cijeniti ljepotu ljudskog tijela? Kroz povijest, majstori umjetnici štovali su ljudski oblik, izazivajući duboke emocije i divljenje. Trebali bismo poštovati svoja tijela i prigrliti bezvremensku tradiciju korištenja umjetnosti kao snažnog sredstva samoizražavanja.'

Podsjetimo, Melania je pozirala gola u siječnju 2000. za britansko izdanje GQ-a, a fotograf Antoine Verglas je već ranije rekao za ABC News da je Melania inzistirala da na fotografijama, koje će se koristiti u magazinu, ne budu one na kojima je u potpunosti naga.

Memoari u kojima će otkriti sve

'Melania je bila jako rezervirana osoba. Ona definitivno nije bila ona osoba koju ćete sresti u noćnom klubu ili koja stalno izlazi', rekao je Antoine 2016. godine.

OKUPLJANJE REPUBLIKANACA

Predstava samo za javnost, ili? Melania nije skidala osmijeh dok ju je Trump grlio i ljubio

Pogledaj galeriju

Rođena Slovenka, Melania Trump manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a već je u jednom od intervjua za magazin People rekla kako je oduvijek voljela modu, kao i da je njezina majka bila modna dizajnerica, pa joj je to bilo u krvi.

U svojim memoarima Melania se osvrnula na svoje djetinjstvo u Sloveniji, trenucima koji su je doveli u modni svijet, ali i prvom susretu s Donaldom Trumpom koji joj je zauvijek promijenio život. Dotakla se i života s Trumpom, majčinstva, sina Barrona kao i svega što se događalo 'iza zatvorenih vrata' dok su živjeli u Bijeloj kući.