SVJEŽIJE I MLADOLIKIJE

Novi izgled Mirte Šurjak: Skratila kosu i postala platinasta plavuša

21.03.2018 u 10:13

Bionic
Reading

U naletu inspiracije ili želje za promjenom, HRT-ova sportska novinarka svoju je dugogodišnju frizuru zamijenila novom, nešto kraćom i puno svjetlijom, a rezultat je fantastičan. Mirta Šurjak sada izgleda puno mladolikije

Mirta Šurjak svoju je valovitu kosu boje meda posvijetlila pa je sada gotovo platinasta. Na fotografiji koju je postavila na svom Instagram storyju pokazala je da 'fura' ispeglanu frizuru koja je i ponešto kraća od dosadašnje. Njezin novi izgled pokazao je kako ovoj zgodnoj Splićanki svaka promjena izvrsno stoji. Iako pozira u sportskom izdanju, u sivoj hudici i trapericama, HRT-ovka izgleda jednako zavodljivo baš kao i u oskudnijim izdanjima, u kakvima smo je navikli gledati.

Nije poznato je li Mirti samo postalo dosadno ili se željela pomladiti svjetlijom nijansom. U svakom slučaju, bilo joj je potrebno hrabrosti za promjenu.

Sportska novinarka HRT-a nedavno se vratila s putovanja u Kinu te je s ekipom ŽNK Marijan, čija je predsjednica, proslavila 15. rođendan kluba. 'Vjerujem da gradimo stabilan klub, idemo naprijed svakim danom', izjavila je na fešti u Bijelom salonu na Poljudu.

  • +5
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL