svestrana je

Oglasila se Jelena Đoković: Pohvalila se da se okušala u novoj ulozi

28.06.2024 u 14:17

Bionic
Reading

Kao supruga jednog od najuspješnijih tenisača na svijetu, Novaka Đokovića često je pod svjetlima reflektora, a na to se odavno dobro navikla. Jelena Đoković o privatnim stvarima govori malo i rijetko, a tema o kojoj se itekako zna raspričati je briga za zdravlje i prehrana. Na društvenim mrežama katkada voli pokazati što se događa u njihovim životima

Jelena Đoković pohvalila se na Instagram profilu svojim novim angažmanom. Odradila se sudjelovanje u animiranom filmu 'U mojoj glavi 2'.

'Posudila' je glas za jedan od likova. 'Vrlo sam zahvalna na nezaboravnom iskustvu kratkog sudjelovanja u 'U mojoj glavi'. Upravo sam čula da je veliki hit širom sveta, a u Srbiji je oborio rekord za 10 dana emitiranja (gledalo ga je preko 60 tisuća ljudi', napisala je ona.

Podsjetimo, kad se s obitelji preselila u Monte Carlo, Jelena se ubrzo zaposlila u naftnoj kompaniji 'Tamoli' u odjelu ljudskih potencijala. Nastavila je ulagati u svoje obrazovanje te je magistrirala i doktorirala menadžment. Postala je direktorica Zaklade Novak Đoković koja prikuplja sredstva za siromašnu djecu u Srbiji. Iza nje je uspješna organizacija nekoliko humanitarnih akcija kojima su prisustvovali utjecajni ljudi i velike zvijezde.

u beogradu

Novak i Jelena Đoković u večernjem izlasku: Uživaju na koncertu poznatog glazbenika

Pogledaj galeriju

Novakova je najvjernija i najvatrenija obožavateljica i uvijek trudi pružiti mu podršku. Zaručili su se u rujnu 2013., a vjenčali su se u srpnju 2014. godine na Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ne skrivaju da uživaju u obiteljskom životu i da su jako posvećeni svojoj djeci Tari i Stefanu.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal