doživotna partnerica

Sve pršti od ljubavi: Novak Đoković raznježio javnost poruci koju je posvetio svojoj Jeleni

18.06.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Srpski tenisač, jedan od najboljih tenisača i sportaša svih vremena, oporavlja se od operacije kojoj je bio podvrgnut u Parizu. Zbog ozljede desnog koljena napustio je Roland Garros. I dok svi čekaju neke nove informacije o njegovom stanju i hoće li igrati na Wimbledonu te na Olimpijskim igrama, Novak Đoković se oglasio objavom upućenoj voljenoj supruzi

Novak Đoković često govori kako mu je obitelj najveća podrška u životu. Na svakom turniru njegovi najbliži ljudi su uz njega, a među njima je uvijek i Jelena.

Ovaj par nema problem s iskazivanjem emocija i na najljepši način uvijek pričaju o svom odnosu, a izuzetak nije bio ni Jelenin veliki dan.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerici, vođi, učiteljici, inspiraciji koju mogu poželjeti. Moja životna partnerica, Jelena', napisao je tenisač pored nježnog prizora na kojem se ljube na morskoj destinaciji.

Kako srpski mediji pišu, imali su svoju večer za pamćenje, a dio proslave pojavio se na društvenim mrežama. Moglo se vidjeti vidi se kako je Jelena zapjevala, a u jednom trenutku i zaplesala sa svojim suprugom.

Par se, prisjetimo se, upoznao u gimnaziji krajem 90-ih, a službeno su zajedno od 2005. godine. Zaručili su se u rujnu 2013., a vjenčali u srpnju 2014. godine. Vjenčanje je održano na Svetom Stefanu, samo nekoliko dana nakon što je Novak osvojio svoj drugi wimbledonski naslov. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Taru i sina Stefana.

UŽIVAJU U ŠPANJOLSKOJ

Zaljubljeni kao prvog dana: Novak i Jelena snimljeni u trenucima nježnosti na plaži

Pogledaj galeriju